Τσιπούρα στη σχάρα με ψητά λαχανικά!
Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου σας δείχνει τον πιο νόστιμο τρόπο...
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄
ΨΗΣΙΜΟ: 8΄-10΄
ΚΟΣTΟΣ: 3,90 η μερίδα
ΣΥΝΤΑΓΗ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ
4 τσιπούρες (300 γρ. η καθεμία), καθαρισμένες
4-5 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
1 κ.σ. φύλλα φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 1 κ.σ. ξερή, τριμμένη
ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
250 γρ. κολοκύθια, σε ροδέλες
250 γρ. πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες στα 4
200 γρ. μελιτζάνες φλάσκες, σε ροδέλες (πάχους 1-1,5 εκ.)
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
200 ml έ.π. ελαιόλαδο
50 ml ξίδι μπαλσάμικο
30 ml χυμός λεμονιού
50 γρ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδου
αλάτι & πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr