Μικρές "πατημένες' πατάτες με σουσάμι & χαμομήλι
Πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή, ακόμη και για τους αρχάριους...
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15΄
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 40΄
ΚΟΣΤΟΣ: 0,80 η μερίδα
Υλικά
600 γρ. μικρές πατάτες, με τη φλούδα τους
2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κ.σ. χαμομήλι, τριμμένο
1 κ.σ. σπόρους κόλιαντρου, κοπανισμένους στο γουδί
1 κ.σ. κύμινο
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
ή 1 κ.σ. ξερό, τριμμένο
1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
ή ½ κ.σ. ξερή, τριμμένη
1 κ.σ. σουσάμι ανάμεικτο (λευκό και μαύρο)
ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
αλάτι & πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr