Οι ακυρώσεις γάμων είναι ένα φαινόμενο που κυριαρχεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Τα ζευγάρια που δεν θέλουν να παντρευτούν με όριο καλεσμένων, που ισχύει σε όλες τις χώρες με περιοριστικά μέτρα, μεταθέτουν την ημερομηνία γάμου για όταν τα πράγματα αλλάξουν.

Όμως υπάρχουν και ζευγάρια που δεν το βάζουν κάτω και αυτή την επιθυμία τους προσπαθούν να καλύψουν με πρωτοτυπία γραφεία που διοργανώνουν γάμους.

Στο Άσβιλ, το ξενοδοχείο «Foundry Hotel» προσφέρει πακέτο διοργάνωσης γάμου σε αερόστατα. Όχι δεν διαβάσατε λάθος, το μυστήριο πραγματοποιείται στον αέρα με κάθε αερόστατο να χωράει 16 καλεσμένους.

Εκτός από το μυστήριο έχουν προβλέψει και τη δεξίωση, με ένα αερόστατο ειδικό για τους μουσικούς, ενώ σε κάθε αερόστατο θα υπάρχει και σερβιτόρος για να εξυπηρετεί τις ανάγκες για φαγητό και ποτό.

Ήδη οι πρώτες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος υπάρχουν και πολύ σύντομα θα έχουμε τον πρώτο «γάμο στον αέρα». Τέλος, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για όσους έχουν υψοφοβία, αλλά σε αυτούς γάμους κάνεις δεν θα μείνει παραπονούμενος, αφού υπάρχει και το Live streaming για τους «φτωχούς συγγενείς».