Κολοκυθοπιτάκια με σάλτσα γιαουρτιού & καπνιστό σολομό!
Αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε...
Για 4 άτομα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄
MAΓΕΙΡΕΜΑ: 8΄
ΑΝΑΜΟΝΗ: 2 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ: 5 η μερίδα
Υλικά
ΓIA TA ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑΚΙΑ
4 μέτρια κολοκύθια, στον τρίφτη
1 ντομάτα ώριμη, ψιλοκομμένη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 μικρό καρότο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μάραθο, ψιλοκομμένο
4 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
1-2 αβγά
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι & πιπέρι
1-1½ κούπα έ.π. ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι & πιπέρι
?/³ κ.γ. καυτερή πάπρικα
1 κ.σ. ούζο
8 φέτες καπνιστού σολομού, σε λωρίδες
Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr