Για 4 άτομα 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄    

MAΓΕΙΡΕΜΑ: 8΄      

ΑΝΑΜΟΝΗ: 2 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ: € 5 η μερίδα

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ & ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

Υλικά

ΓIA TA ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑΚΙΑ

4 μέτρια κολοκύθια, στον τρίφτη

1 ντομάτα ώριμη, ψιλοκομμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 μικρό καρότο, ψιλοκομμένο 

2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. μάραθο, ψιλοκομμένο

4 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

1-2 αβγά 

1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

αλάτι & πιπέρι

1-1½ κούπα έ.π. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 

χυμός από 1 λεμόνι 

αλάτι & πιπέρι

?/³ κ.γ. καυτερή πάπρικα

1 κ.σ. ούζο

8 φέτες καπνιστού σολομού, σε λωρίδες 

Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi.gr