Τσίζκεϊκ με ανθότυρο, μέλι & λεβάντα!
Δοκιμάστε το πιο νόστιμο και αρωματικό γλυκό...
ΓΙΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 30΄
ΨΗΣΙΜΟ: 35΄
ΑΝΑΜΟΝΗ: 2 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ: 1,60 η μερίδα
Υλικά
ΓIA TH BAΣΗ
100 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
100 γρ. μπισκότα digestive
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
80-90 γρ. βούτυρο αγελάδος ή μαργαρίνη, λιωμένα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
250 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
1 κ.σ. λεβάντα, φρέσκια ή αποξηραμένη
2 κ.σ. μέλι
400 γρ. φρέσκο ανθότυρο ανάλατο
500 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia, σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική
3 κ.σ. (κοφτές) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
μία πρέζα αλάτι
ξύσμα από ½ λεμόνι, ακέρωτο
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
4 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου
Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi