Σκυλος_Zoey
Περίεργα

Καλιφόρνια: Σκύλος βρέθηκε ξανά με την «οικογένειά» του ύστερα από… 12 χρόνια (Βίντεο)

Ο αστυνομικός που έκανε τη σάρωση του μικροτσίπ πήρε τα στοιχεία επικοινωνίας της ιδιοκτήτριας από την εταιρεία και διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο ίσχυε ακόμη

Χρειάστηκε να περάσουν 12 χρόνια για να βρεθεί ξανά με την οικογένειά της η σκυλίτσα Zoey .

Όλες οι προσπάθειες από το 2010, οπότε και εξαφανίστηκε, απέβησαν άκαρπες. Πρόσφατα όμως εντοπίστηκε σε μια αγροτική ιδιοκτησία. Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία, κάνοντας λόγο για ένα σκυλί που έδειχνε άρρωστο και ηλικιωμένο.

Ο υπάλληλος υπηρεσιών ζώων σάρωσε το μικροτσίπ του σκύλου και ανακάλυψε ότι εξαφανίστηκε από το 2010. Η ιδιοκτήτριά της, Μισέλ, δήλωσε ότι «δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη».

Η πολυετής εξαφάνιση της σκυλίτσας είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι δεν υπήρχε πια από το 2015, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Χοακίν.

Ο αστυνομικός που έκανε τη σάρωση του μικροτσίπ πήρε τα στοιχεία επικοινωνίας της ιδιοκτήτριας από την εταιρεία και διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο ίσχυε ακόμη. Όταν της το είπε, η ιδιοκτήτρια «ήταν σε απόλυτο σοκ».

Το σκυλάκι βρέθηκε περίπου 60 μίλια απ’ όπου είχε χαθεί το 2010, το σπίτι δηλαδή της οικογένειας στο Λαγαφιέτ. Η εξαφάνισή της έγινε όταν η ιδιοκτήτρια πήγε σε ένα μαγαζί για περίπου 20 λεπτά. Όταν γύρισε, έλειπε.

Πλέον, ο στόχος της Μισέλ είναι να τη βοηθήσει με την υγεία της και να γυρίσει σπίτι της για το υπόλοιπο της ζωής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο