ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄      

ΨΗΣΙΜΟ: 15΄      

ANAMONH: 2 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ: €030 το τεμάχιο

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΜΕΝΤΑ

Υλικά

ΓIA TA MΠΙΣΚΟΤΑ

110 γρ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα 

190 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

40 γρ. κακάο

μία πρέζα αλάτι 

225 γρ. βούτυρο αγελάδος ή μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου

65 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

2 κρόκοι αβγών

½ λοβός βανίλιας, τους σπόρους, ή 1-2 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας, ή 1 βανιλίνη 

4-5 φύλλα φρέσκιας μέντας, ψιλοκομμένα

½ κούπα λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική (για το πασπάλισμα) 

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 

100 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

3 κ.σ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά

4-5 φύλλα φρέσκιας μέντας

Δείτε την εκτέλεση στο alati&piperi