Στον αγαπημένο του προορισμό την Ελλάδα βρίσκεται και φέτος ο Τζουντ Λο!

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός από το 2008 που γνώρισε τη Σίφνο έχει εντυπωσιαστεί από το κυκλαδίτικο νησί αλλά και από τους ανθρώπους του, που σεβόμενοι την επιθυμία του δεν τον τραβούν φωτογραφίες στις διακοπές του.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Τζουντ Λο να κάνει τις διακοπές του και φέτος στη Σίφνο. Λέγεται ότι περνά απαρατήρητος και ότι σε μια από τις εξόδους του εθεάθη να συνοδεύεται από δέκα άτομα! Η πολυάριθμη συνοδεία ήταν αυτή άλλωστε που έστρεψε τα βλέμματα όλων πάνω του, με αποτέλεσμα να τον αναγνωρίσουν! Κανείς δεν ξέρει που ακριβώς διαμένει ενώ υποστηρίζεται ότι έφτασε στο νησί του Τσελεμεντέ με lear jet.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι η Σίφνος έχει τις πιο καθαρές παραλίες σε όλο τον πλανήτη και εκπληκτικό φαγητό, όπως επίσης ότι το νησί είναι γαλήνιο και οι άνθρωποι του πολύ φιλικοί.

Στην τελευταία του επίσκεψη πάντως κυκλοφορούσε όπως όλοι οι επισκέπτες στο νησί κι όχι με την εικόνα του σταρ. Έπαιξε με τα παιδιά του στην παραλία, τους μάζεψε τα κουβαδάκια και με συνοδεία πάλι πολλών ατόμων απόλαυσε την ελληνική κουζίνα σε εστιατόριο του νησιού.