Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει τους γάμους με τις εκκλησίες και τα δημαρχεία, τουλάχιστον στα ελληνικά δεδομένα. Τα πράγματα όμως στο εξωτερικό φαίνεται πως «ξεφεύγουν» της... γήινης ατμόσφαιρας.

Η Space Perspective σκέφτηκε λοιπόν τους ερωτευμένους που θα ήθελαν μια διαφορετική εμπειρία για την ημέρα του γάμου τους και έχει μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση: Γάμος στο διάστημα με θέα τον… τρίτο βράχο από τον Ήλιο και ανάμεσα στα αστέρια!

Όπως λέει η συνιδρύτρια της εταιρείας διαστημικών ταξιδιών, Jane Poynter, ήδη η λίστα αναμονής για έναν γάμο ανάμεσα στα αστέρια είναι αρκετά μεγάλη. «Έχουμε ήδη αρκετούς που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα παντρευτούν στο διάστημα» λέει στο Cool Down η Poynter.

Τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του μοναδικού γαμήλιου προορισμού μπορούν να μπουν στη λίστα αναμονής στην ιστοσελίδα του Space Perspective για τα τέλη του 2024.

Το ταξίδι με το διαστημόπλοιο «Neptune»

Η Space Perspective διαβεβαιώνει τους μελλόνυμφους του διαστήματος ότι το ταξίδι τους με το διαστημόπλοιο «Neptune» θα είναι… αφρός! Το διαστημόπλοιο θα απογειωθεί με ταχύτητα 19 χλμ/ώρα, που σημαίνει ότι η «πτήση» θα είναι ασφαλής όσο και αυτή με αεροπλάνο.

Το διαστημόπλοιο κινείται με ανανεώσιμο υδρογόνο, χωρίς πυραύλους και το σχετικό αποτύπωμα άνθρακα και έχει τεράστια παράθυρα, που προσφέρονται για τις… απαραίτητες γαμήλιες φωτογραφίες!

Δείτε βίντεο:

Το κόστος

Πόσο όμως μπορεί να κοστίσει αυτή η μοναδική εμπειρία; Όσοι λοιπόν πειστήκατε ότι ο γάμος των ονείρων σας είναι αυτός ανάμεσα στα αστέρια, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε κάτι… παραπάνω.

Η τιμή για έναν γάμο στο διάστημα ξεκινά από… 115.000 ευρώ!