Συνέντευξη στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου παραχώρησε ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες όχι μόνο για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πριν από ένα χρόνο ο γνωστός ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν η πρώην σύντροφός του και αγαπημένη του ζητούσε να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας, την αναγνώριση του παιδιού τους και την απαιτούμενη διατροφή για να μπορέσει να το μεγαλώσει.

«Η αλήθεια ήταν ότι τα έχασα. Από τη μία χαιρόμουν, από την άλλη τα είχα χαμένα, ήταν μεικτό το συναίσθημα. Γίναν πολύ γρήγορα τα πράγματα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Έγινε τεστ DNA και έγινε η αναγνώριση άμεσα. Το τεστ DNA χρειάστηκε επειδή η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ σύντομη, δηλαδή η κοπέλα έμεινε έγκυος μέσα σε ένα μήνα και όλα αυτά φέραν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το θέμα ήταν ότι λόγω κάποιων προστριβών που είχαμε με τη μητέρα του παιδιού τη συγκεκριμένη περίοδο, υπήρξε ένας χωρισμός, ο οποίος ήταν σε λάθος στιγμή. Δεν είχαμε μια σοβαρή διαφωνία, ήταν ότι δεν γνωριζόμασταν. Ότι ήρθε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το χειριστούμε. Γιατί ενώ ήμασταν ένα εντελώς ανέμελο ζευγάρι, ξαφνικά είμαστε γονείς.»  εξομολογήθηκε στη συνέντευξη του ο Ιάκωβος Μυλωνάς αναφορικά με το παιδί που απέκτησε.

«Δεν είχαμε κάποια σοβαρή διαφωνία. Από εκεί που ήμασταν ένα εντελώς ανέμελο ζευγάρι, ξαφνικά είμαστε γονείς» πρόσθεσε στα λεγόμενα του ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

«Νομίζω ότι είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη μητέρα του παιδιού. Όχι δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Έγιναν κάποιες προσπάθειες, αλλά επειδή είχαν μπερδευτεί πάρα πολύ τα πράγματα, δεν μπόρεσαν να ξεμπερδευτούν, χρειαζόταν χρόνος. Και βέβαια την αγαπάω πάρα πολύ. Ο έρωτας δεν έχει να κάνει μονάχα με αυτά που θέλεις, έχει να κάνει και με τις συνθήκες των πραγμάτων. Εκείνη μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη, εμένα η δουλειά μου με φέρνει τώρα στη Αθήνα.» προσθέτει ο ηθοποιός.