Μια νύφη είδε ένα πραγματικά απίστευτο θέαμα, που δεν θα ήθελε να δει καμία γυναίκα την ημέρα του γάμου της, όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και είδε τον μέλλοντα σύζυγό της.

Πολλοί θα περίμεναν ότι η νύφη έπιασε τον μέλλοντα σύζυγο να την απατά ή γενικότερα να κάνει κάτι νομικά ή ηθικά ανεπίτρεπτο, ωστόσο το θέαμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Όταν λοιπόν, άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας, η νύφη είδε τη μητέρα του γαμπρού να… τον θηλάζει!

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν μία μακιγιέρ στη Βρετανία, με το όνομα Jenny, βοήθησε τη μέλλουσα νύφη να πάει στην τουαλέτα, πριν την ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Τότε, μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε μία σκηνή, στην οποία συμμετείχαν ο γαμπρός και η μητέρα του.

Η διοργανώτρια του pod αφηγήθηκε την ιστορία της Jenny σε ένα επεισόδιο του κωμικού βρετανικού podcast «Unfiltered Bride».

Η νύφη είδε την ημέρα του γάμου της τον γαμπρό να θηλάζει 

Αρχικά ανέφερε ότι «η νύφη μπήκε στην τουαλέτα και αυτό που είδε είναι αρκετό για να τελειώσει ένας γάμος». Όχι δεν εννοούσε απιστία, ναρκωτικά ή κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια, αλλά κάτι ακόμα πιο παράξενο. Προς αποτροπιασμό των έκπληκτων ακροατών, η διοργανώτρια του podcast αποκάλυψε πως «Τον θήλαζε η μαμά του».

Σύμφωνα με την αφηγητή της ιστορίας η νύφη: «Φρίκαρε με την εικόνα και αηδίασε, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν κάνει εμετό». Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ είναι άγνωστη η συνέχεια του ζευγαριού ή αν ο άνδρας συνεχίζει να θηλάζει από τη μητέρα του.