Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο σίριαλ «Δικαίωση» του Mega, ο Αλέξανδρος Σταύρου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ταμπέλα του «σκληρού» που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια, στην πιο αστεία στιγμή στην επαγγελματική του πορεία αλλά και για το αν ποτέ σκέφτηκε να αλλάξει επάγγελμα.

«Αν χρειαστεί μπορεί να γίνω σκληρός, αλλά δεν είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο με διακρίνει. Πιστεύω όμως ότι κάτι εμπνέει τους σκηνοθέτες και μου δίνουν τον ρόλο του σκληρού. Όσο για τους τηλεθεατές, μου έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά. Θυμάμαι μια φορά που περπατούσα στον δρόμο και με πλησίασε ξαφνικά μια γυναίκα για να μου πει ότι είμαι πολύ κακός άνθρωπος. Ε, με πιάσανε τα γέλια. Παλιότερα, δε, όπως έχω μάθει, κάποιοι έτυχε να χτυπήσουν έναν άνδρα που μου έμοιαζε επειδή νόμιζαν ότι ήμουν εγώ. Ο κόσμος παλιά ταυτιζόταν με όσα έβλεπε στην τηλεόραση, σήμερα έχουν καταλάβει όλοι περί τίνος πρόκειται», εξομολογήθηκε στο People.

Ποια, όμως, ήταν η πιο αστεία στιγμή στη σταδιοδρομία του; «Μόλις είχα τελειώσει τη σχολή μου υποδυόμουν τον πρίγκιπα στο Εθνικό Θέατρο. Ο τρόπος με τον οποίο είχε στηθεί η παράσταση επέβαλλε να τρέχω μέσα στη πλατεία και να πάω για να ανέβω στη σκηνή. Μια μέρα έκανα το σάλτο, έπεσα σε σαπουνόνερα και σωριάστηκα κάτω. Τα πιτσιρίκα σιώπησαν γιατί περίμεναν τόση ώρα τον πρίγκιπα να φιλήσει την πριγκίπισσα για να ξυπνήσει. Φυσικά όλος ο θίασος ξέσπασε σε γέλια».

Όσο για το αν υπήρξε στιγμή που να σκέφτηκε να αλλάξει επάγγελμα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε: «Είναι κάτι που σκέφτομαι συνεχώς γιατί είναι δύσκολη δουλειά. Απαιτεί να δίνεις το 100% του είναι σου, να βρίσκεται πάντα σε πνευματική εγρήγορση, να διαθέτεις πάντα σωματική ενέργεια και παράλληλα να διατηρείς σταθερή τη ψυχολογική σου κατάσταση. Λίγο δύσκολο να συμβεί. Σκέφτομαι, “δε μπορώ να βρω κάτι πιο απλό;”. Αλλά όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Συχνά έρχεται στο μυαλό μου αλλά μετά φεύγει. Υπήρξαν τέτοιες στιγμές. Το είχα σκεφτεί για πρώτη φορά τέσσερα χρόνια αφότου είχα ξεκινήσει. Είχα απελπιστεί, τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα. Αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και πολεμάς, στο τέλος βγαίνεις νικητής».

Διαβάστε ακόμα:

Το τροχαίο ατύχημα της Σκορδά! (VIDEO)

Δείτε πως ήταν Ναταλία Γερμανού το 1997 (ΦΩΤΟ)

Ελληνίδα παρουσιάστρια βρήκε αυτό το σημείωμα (ΦΩΤΟ)

Τραγουδίστρια… φωτογραφίζεται γυμνή και προκαλεί! (ΦΩΤΟ)