Το μέτρο έχει χαθεί στην περίπτωση της ποπ σταρ Μαίλι Σάιρους, που κάνει τα πάντα για είναι στο επίκεντρο σχολιασμού.

Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε σε στούντιο ηχογράφησης, να κάθεται σε ένα καναπέ, μπροστά σε ένα τραπέζι πάνω στο οποίο υπάρχει κάτι σαν κάνναβη, ένα ρολό από νομίσματα και ένα βαζάκι με λευκή σκόνη. Όλα παραπέμπουν σε ναρκωτικά και σύνεργα που χρησιμοποιούνται για την χρήση.

 

Σύμφωνα με την Dailymail η φωτογραφία δημοσιευτήκατε για πρώτη φορά στο National Enquirer, και τραβήχτηκε τον Νοέμβριο, την εποχή δηλαδή που η 22χρονη Μαίλι Σάιρους άρχισε να βγαίνει Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ.

Το άλλοτε γλυκό κορίτσι «Hanna Montana» και ίνδαλμα εκατομμυρίων μικρών κοριτσιών ανά τον κόσμο, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Σε συνέντευξη της το 2013 είχε ομολογήσει ότι έχει καπνίσει κάνναβη και έχει πάρει ecstasy. «Είναι ναρκωτικά που σε κάνουν χαρούμενο, που σε κάνουν κοινωνικό. Σε κάνουν να θέλεις να είσαι με τους φίλους σου».

Ο πατέρας της, Μπίλι Ρέι Σάιρους, και η νονά της,  Ντόλυ Πάρτον λέγεται ότι ανησυχούν όλο και περισσότερο για την διάσημη τραγουδίστρια και της έχουν ζητήσει να απευθυνθεί σε ειδικούς.


Διαβάστε ακόμα:

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στο σκάφος του παιδόφιλου τραπεζίτη

Τότσικας: "Δε θέλω να ασχοληθεί ξανά κανείς με τη ζωή μου με τη Ρούλα"

'Ελληνες ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν σε Τούρκικο σήριαλ (VIDEO)

"Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να απατήσω τον σύζυγό μου"

Έβριζαν Ελληνίδα ηθοποιό στο facebook και στο δρόμο!