Κριός
Έχεις τα κέφια σου και αντιμετωπίζεις όλα τα δύσκολα με ένα πολύ έξυπνο και επικοινωνιακό τρόπο. Η σχέση σου με τον Τοξότη θα είναι πολύ δυναμική και πολύ θετική γιατί θα έχετε από κοινού κάποιες παρέες αλλά και στόχους που θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ακόμα και κάποιες στραβές. Είναι ευκαιρία πάντως αυτές τις δυο ημέρες δηλαδή Παρασκευή και Σάββατο να ξεπεράσεις αναποδιές και να έχεις μια αισιόδοξη στάση ζωής, παρ' όλο που έχεις αποσυρθεί κάπως ή ονειρεύεσαι ότι θα γίνουν ακόμα και πράγματα ανέφικτα. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις φιλόδοξες σκέψεις που θα στις ενισχύσει κι ένας Αιγόκερως.

Ταύρος
Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα ταξίδι ή το μυαλό σου να είναι φευγάτο και να σκέφτεσαι πολλά πράγματα, δηλαδή πώς να αποκτήσεις την ελευθερία σου για λίγο ή με ποιο τρόπο θα εξακολουθείς να βλέπεις τον Τοξότη. Από την άλλη χρειάζεται να έχεις περισσότερο απελευθερωμένες απόψεις για να μπορείς να κινήσεις και τις καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σου. Η διάθεση να παίξεις λίγο και να αφήσεις τις ενοχές πίσω σου περνάει από το μυαλό και αυτό σε ξελαφρώνει. Η περίοδος αυτή που διανύεις μπορεί να είναι δύσκολη από άποψη επαγγελματική γιατί γίνονται πράγματα που μπορεί να μην αρέσουν αλλά από την άλλη βρίσκονται και λύσεις που θα είναι οριστικές.

Δίδυμοι
Θα ξοδέψεις όλη σου τη ενέργεια σε καταστάσεις που θα σου αρέσουν γιατί θα ξεχαστείς και θα βγεις από τα προβλήματα που αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ζωή σου και πιθανόν ένα κύμα αισιοδοξίας να σε κατακλύσει και να θέλεις να γνωριστείς με πολύ κόσμο γιατί τώρα τελευταία χάνεσαι. Η σύνθεση πάντως της παρέας σου θα σε βοηθήσει να έχεις κάποιες καλές στιγμές που θα σε βγάλουν από την μονοτονία. Οι καλές ειδήσεις από ένα Τοξότη θα σου δώσουν και πάλι μια αισιόδοξη προοπτική, κυρίως αν αφορούν σε άτομα που ζουν στο εξωτερικό και θα σου εξασφαλίσουν με κάποιο τρόπο την συμμετοχή σου σε μια πανεπιστημιακή ή διανοητική εμπειρία. Από την Κυριακή οι υποχρεώσεις με την οικογένεια σου θα είναι πιο πολλές και όλα αυτά κάπου δεν σε ξετρελαίνουν αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ευκαιρία να τα βρεις με κάποια μέλη της.

Καρκίνος
Η ελευθερία του λόγου είναι για σένα η εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που έχεις ήδη είτε με φίλους είτε με άτομα που δεν νιώθεις πολύ άνετα. Ο ρομαντισμός είναι ένα στοιχείο που σου κάνει καλό γιατί σε διαπερνά σαν ενέργεια και σου δημιουργεί εσωτερική ανάταση. Έχεις πάντως τις ευκαιρίες να συνυπάρξεις με ανθρώπους που μπορεί να πείτε και κάποια λόγια παραπάνω. Η σχέση σου με τον Δίδυμο θα είναι κάπως καλύτερη γιατί θα έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα και θα το εκτιμήσει δεόντως. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και πιθανόν να παραδοθείς ακόμα και σε μια λυπημένη ιστορία η οποία θα σου φανερωθεί ξαφνικά από ένα πρόσωπο που πιθανόν να είχες αποξενωθεί. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα βάλεις κάποιες βάσεις με την οικογένεια σου ή με άτομα που παίζουν αυτόν τον ρόλο στη ζωή σου.

Λέων
Αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να αποφασίσει πλέον τι θέλει και τι δεν θέλει χωρίς δεσμεύσεις και αντιστάσεις γιατί σου πηγαίνει περισσότερο και σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις και άλλες πιο δημιουργικές πλευρές τις οποίες όμως μερικές φορές τις χάνεις. Πάντως θα ανοίξεις ερωτικά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σηκώσεις το χέρι σου και να πάρεις τηλέφωνο ή τον Τοξότη ή τον Ιχθύ που κάπως τον έχεις αδικήσει και μπορεί να λες μέσα σου διάφορα για αυτόν. Χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι μερικά άτομα δεν είναι τόσο και σταθερά όπως εσύ οπότε δεν πρέπει να τα κρίνεις αυστηρά. Με τον Παρθένο έχετε κάτι κοινό να πείτε αλλά με τις ιδέες του σε δεσμεύει γιατί κάπου θέλει να σε περιορίσει. Την Κυριακή, αν έχεις χρόνο, καλύτερα να συγκεντρωθείς στο να κάνεις είτε γυμναστική είτε να περιποιηθείς τα μαλλιά σου και τα νύχια σου γιατί χρειάζεται να προσέχεις παραπάνω τον εαυτό σου.

Παρθένος
Έχεις τις καλές σου για αυτό μπορεί να κάνεις και κάποιες υπερβολές αλλά δεν σε νοιάζει. Μερικές φορές μέσα από την υπερβολή εσύ σώνεσαι γιατί βγαίνεις από την ρουτίνα και τα καλούπια που δεν σου χρειάζονται. Η ετοιμότητα του λόγου σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιους φόβους που μπορεί να έχεις με κάποια άτομα που συνεργάζεσαι ή δουλεύεις για αυτά. Η αλλαγή του σπιτιού σου θα είναι τόσο δυναμική που άλλα άτομα δεν την περίμεναν. Με τον Σκορπιό τελικά δεν φοβάσαι να βάλεις όρια γιατί επιτέλους αναγνωρίζεις μέσα σου ότι έχεις τη δύναμη να πεις την αλήθεια χωρίς να φοβάσαι ότι θα φύγει. Θα έχεις πάντως κάποια θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου την Κυριακή.

Ζυγός
sunastriaΕπεκτείνεσαι και αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα τραβήξεις σε μάκρος η κοινωνικότητά σου οπότε δεν θα μείνεις καθόλου στο σπίτι. Γενικά δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η γιατί θέλεις να περιστοιχίζεσαι από άτομα με τα οποία φυσικά κάνετε συζητήσεις που σου καλλιεργούν το μυαλό και την αισθητική που για σένα είναι η ενεργειακή σου ανάσα. Για αυτό τις πιο πολλές φορές δεν τσακώνεσαι με κανένα προκειμένου να μην χάσεις τις ισορροπίες σου. Το σώμα σου που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ πάντα το φροντίζεις αλλά αυτές τις δυο ημέρες θα ξεφύγεις από πλευράς φαγητού ή ποτού. Το καλό είναι ότι δεν χαλάς εύκολα την ζαχαρένια σου αυτή την περίοδο γιατί δεν θέλεις να ταράζεσαι και έχεις ανάγκη να τα αφήσεις όλα πίσω σου, παρόλο που ο Ουρανός αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο σε πιέζει για αλλαγές. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που δε θα κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα.

Σκορπιός
Έχεις αισιοδοξία και θετικές σκέψεις για τα οικονομικά σου. Η δραστηριότητα σου θα είναι τόσο έντονη που θα σταματήσεις ακόμα και αποφάσεις σου που ήταν δεσμευτικές και απόλυτες. Η επιρροή ενός Δίδυμου ή Τοξότη πάντα σε βγάζει από το καβούκι σου, άσχετα αν σε νευριάζουν γιατί μπορεί να σου λένε αλήθειες που ούτε καν τολμάς να ξεστομίσεις. Αλλά τελικά αν το απομονώσεις αυτό θα περάσεις καλά γιατί θα έχουν μια ανεμελιά που σε ξεκουράζει. Επειδή τον τελευταίο καιρό δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις γιατί χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό γιατί βαριέσαι και από την άλλη έχεις έντονα συναισθήματα είσαι ένα συνονθύλευμα ιδιοτήτων που θα εντυπωσιάσει και με το παραπάνω τον Παρθένο και τον Ιχθύ. Σήμερα κάποιες οικονομικές υποθέσεις θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά γιατί βλέπεις ότι θα έχουν και ένα ταξίδι στην μέση και αυτό θα σε ξεμπλοκάρει. Την Κυριακή θα μπουν όλα στη θέση τους γιατί δεν χρειάζεσαι και πολύ την μεγάλη ελευθερία γιατί μετά ξεφεύγεις, οπότε θα μαζέψεις τα μυαλά σου προς μια κατεύθυνση και θα συντονιστείς και πάλι με τα πρέποντα.

Τοξότης
Η Σελήνη στο ζώδιο σου από την Παρασκευή και μέχρι το Σάββατο το βράδυ θα σε κάνει γίνεις ένα μπον βιβέρ αφού θα γυρίζεις από εδώ και από εκεί και θα έχεις μέσα σου τον στόχο να γνωρίσεις κόσμο, να ανταλλάξεις γνώσεις και πληροφορίες αλλά και να δώσεις αισιόδοξα μηνύματα, γεμάτα αγάπη και εμπιστοσύνη στην ζωή και στους ανθρώπους. Για αυτό θα βρεθείς με φίλους, γνωστούς και άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους. Αν κιόλας έχεις να τους δει πολύ καιρό θα ευχαριστηθείς γιατί τελευταία έχεις κάπως απομονωθεί αλλά που και που όταν βρίσκεσαι με άτομα που ταιριάζεις, ξεπερνάς το κλείσιμο που νιώθεις και γίνεσαι πιο επιλεκτικός/η και ποιοτικός/η. Η Κυριακή θα είναι μια διαφορετική ημέρα που θα σε βάλει πάλι σε ένα μίνι πρόγραμμα αλλά χωρίς να σε ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Αιγόκερως
Πετάς για λίγο γιατί δεν θέλεις να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου έγνοιες και μνήμες που σε κάνουν να γυρνάς συνέχεια πίσω και να βλέπεις μόνο τις αποτυχίες σου. Η σημερινή και αυριανή ημέρα μπορεί να μην είναι εστιασμένη στην δουλειά σου που τόσο σε απασχολεί αλλά περισσότερο στο πώς θα βρεις λύσεις σε ένα άλλο σου κομμάτι που τις πιο πολλές φορές το πιέζεις γιατί δεν θέλεις να πετάς στα σύννεφα και μετά να προσγειώνεσαι. Όμως έρχεται και αυτή η ημέρα που ξεπερνάς τους κανόνες και τα πρέπει και μαζί με ένα άλλο άτομο κάνεις σχέδια για ταξίδια ή για να εξελιχτείς σε θέματα ψυχολογικά γιατί όσο και να το αποφεύγεις, σκέφτεσαι και με ποιο τρόπο θα κάνεις την ζωή σου καλύτερη έστω και από αυτή την πλευρά. Η επαφή με τον Τοξότη ή τον Υδροχόο έστω και σε φιλικό επίπεδο σε κάνεις και εκτιμάς ακόμα και τον μικρό καφέ που μπορεί να πιεις μαζί τους γιατί γελάς και το διασκεδάζεις. Την Κυριακή επειδή γνωρίζεις καλά τι πρέπει να κάνεις, θα αρχίσεις να ξαναμπαίνεις σε φάση εργατικότητας και μεθόδου αλλά δεν είναι κακό γιατί είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Υδροχόος
Θέλεις να πιστεύεις ότι κάποια προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό σε αφήνουν πλέον και την θέση τους παίρνει το καινούργιο και το προοδευτικό. Η ανάγκη της προόδου είναι μεγάλη μέσα σου κι αν δεν υπάρχει τότε νιώθεις ότι πας πίσω και δεν εκπληρώνεις το σκοπό για τον οποίο έχεις έρθει στη ζωή. Μέσα σου το μήνυμα είναι έντονο, δηλαδή ό, τι κάνεις συγχρόνως να βοηθά και τους άλλους. Για αυτό επιλέγεις συνήθως μια δουλειά ή ένα χόμπι που είναι ανθρωποκεντρικό. Σήμερα τουλάχιστον θα ανταλλάξεις γνώμες, ιδέες με πολύ κόσμο και μετά εσύ θα έχεις την προθυμία να τα μεταφέρεις κάπου αλλού, αν πιστεύεις ότι θα πιάσουν τόπο. Κάποιες ευθύνες που έχεις αναλάβει μάλλον θα πρέπει να τις ξεκινήσεις και πάλι την Κυριακή γιατί θα δώσεις το στίγμα σου ακόμα και σε ένα Καρκίνο που νιώθεις ότι έχει αληθινά την ανάγκη σου.

Ιχθύες
Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές και κινήσεις για να μάθεις πράγματα κι αυτή η γνώση να είναι εποικοδομητική. Η ψυχή σου πάντως έχει ανάγκη να πιστέψει σε κάτι πολύ θετικό γιατί το βλέπεις ότι σου κάνει καλό και σε υψώνει, ακόμα και μέσα από μεγάλες δυσκολίες. Όταν βλέπεις κάποια κακία να πάει να ριζώσει μέσα σου σε διαταράσσει και προσπαθείς ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις να βρεθείς με άτομα τα οποία είτε σε βοηθάνε με τα λόγια τους ή με τις πράξεις τους. Η πιθανότητα να επισκεφτείς ένα πνευματικό μέρος γιατί έχεις ανάγκη να προσευχηθείς ή να συγκεντρωθείς για να φύγουν από μέσα σου βάρη και στεναχώριες είναι μεγάλη και θα σε βοηθήσει να μην αλλοιώνεσαι από πράγματα που δεν θέλεις αλλά δεν μπορείς ταυτόχρονα να αποφύγεις. Μπορεί πάντως το μυαλό σου να απασχολεί ένας Τοξότης γιατί καταφέρνει με τον τρόπο του να σε κάνει να τον σκέφτεσαι συνέχεια. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα πολύ όμορφη και ήρεμη για σένα.