H Τάμτα, μίλησε στο περιοδικό «People» για την σχέση που έχει με την κόρη της ’νι και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που σόκαρε την μικρή.

Λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας που έχουν μεταξύ τους (μόλις 14 χρόνια) αναρωτιέμαι αν έχουν την τυπική σχέση μητέρας και κόρης ή έχουν αναπτύξει μια πιο φιλική.

«Από πολύ νωρίς η ’νι ήταν υπερπροστατευτική μαζί μου και είχε περισσότερο άγχος από εμένα για όλα, ενώ εγώ είμαι πιο cool γενικά, είναι ο τρόπος που διαχειρίζομαι τα πράγματα. Πέρσι που είχε πέσει ένα αεροπλάνο κι εγώ εκείνο το διάστημα ταξίδευα συχνά στην πατρίδα μου, η μικρή είχε πέσει μέχρι και στα γόνατά μου, παρακαλώντας με να μην κάνω μακρινά αεροπορικά ταξίδια. Πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Μαμά, δεν θέλω να γεράσεις” και προσπαθούσα να της εξηγήσω πως έχουμε πολύ μικρή διαφορά μεταξύ μας. Παλαιότερα είχαμε περάσαμε το στάδιο που με ρωτούσε πού είμαι, με ποιον βγαίνω, τι ώρα θα γυρίσω. Ξέρω πως το έκανε από το άγχος της και όχι γιατί ήθελε να με ελέγχει. Νομίζω πως όλο αυτό το άγχος τής το προκάλεσε το γεγονός πως μέχρι την ηλικία των 8 η ’νι είχε μια φυσιολογική μαμά, που την πήγαινε σχολείο, της μαγείρευε και ξαφνικά η μαμά της άρχισε να ντύνεται αλλιώς, να βάφεται, να λείπει περισσότερο, κάτι που δεν ήταν οικείο στη μικρή».

tamta people 88 (3)

Ποιος είναι ο λόγος που δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ με την κόρη της σε δημόσιες εμφανίσεις;

«Η κόρη μου δεν γεννήθηκε από μια γνωστή στο ευρύ κοινό μαμά, στην πορεία έγινα αναγνωρίσιμη. Μάλιστα, στην αρχή ήταν ένα σοκ για εκείνη και έπρεπε να το κατανοήσει. Τώρα το έχουμε ξεπεράσει κάπως, αλλά εξακολουθεί να έχει άγχος για μένα και η έκθεση δεν της αρέσει» εξομολογείται.

Η τελευταία σχέση της Τάμτα που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο.

«Έχω κάνει κάποιες γνωριμίες από τότε, αλλά ποτέ δεν έχει προχωρήσει σε κάτι που θα με κάνει να δηλώσω πως έχω σχέση. Δεν έχει φτάσει ως εκεί. Ακόμα και την περίοδο που ήμουν με τον Γρηγόρη δεν διαφήμιζα τη σχέση μας. Δεν μου αρέσει αυτό έτσι κι αλλιώς, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου» δηλώνει στο People.

Πριν από λίγους μήνες η συνάντησή της με τον Γρηγόρη και τη σύντροφό του, Θεοφανία Παπαθωμά, έγινε πρωτοσέλιδο στα μίντια. «Η κόρη του γεννήθηκε την ημέρα των γενεθλίων μου! Χάρηκα πολύ που έγινε μπαμπάς. Με τον Γρηγόρη είχαμε πολύ καλή σχέση και με στήριξε σε πολλά πράγματα, οπότε είναι αδιανόητο να μου προκαλέσει το οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα ένας άνθρωπος που λάτρεψα.Χαίρομαι που η ζωή του κυλάει τόσο όμορφα. Ο Γρηγόρης είναι ευτυχισμένος και τους εύχομαι τα καλύτερα» λέει με χαμόγελο.