Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να έχει σήμερα τα γενέθλιά της, ωστόσο από χθες το βράδυ έσβησε την πρώτη της τούρτα.

Η δημοφιλής  παρουσιάστρια επισκέφθηκε το νέο στέκι των βορείων προαστίων «Artisanal», του Φώτη Σεργουλόπουλου μαζί με τους φίλους της, απολαμβάνοντας το ποτό τους μέσα στη χαλαρή ατμόσφαιρα του μαγαζιού.

koromila tourta 

Χαρούμενη, πόζαρε με τις φίλες της, αλλά και την τούρτα που της έκαναν έκπληξη και ανέβασε το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Instagram της, γράφοντας: «Και εκεί που πίναμε καφέ… Ήρθε η πρώτη τούρτα γενεθλίων για φέτος…αχ αυτοί οι φίλοι!!».

koromila tourta 2Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία της Ρούλας Κορομηλά στα social media, αφού έτσι φροντίζει πάντα ναενημερώνει τους φίλους και τους θαυμαστές της. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρουσιάστρια διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της κι αυτό φαίνεται και στο σώμα της, με την πολύ μεγάλη αλλαγή που πέτυχε στη σιλουέτα της.

koromila tourta 3

Η Ρούλα Κορομηλά, έχει γεννηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 1957 και σήμερα κλείνει τα 58 της χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό της, τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες από κάθε άλλον παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:

Η ψεύτικη σκηνή της ταινίας "50 αποχρώσεις του γκρι"

Αυτές είναι οι βέρες της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου (ΦΩΤΟ)