Τελικά η καλλιτεχνική φλέβα χτυπάει δυνατά στην οικογένεια Ρουβά, αφού εκτός από τον Σάκη και ο πατέρας του, Κώστας, έχει λατρεία για το θέατρο και σύντομα θα ανέβει στο σανίδι για να ερμηνεύσει το ρόλο του αστυνομικού για τη νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας. Πρόκειται για την παράσταση «Λευκή Δαντέλα»που ο σκηνοθετή ο Πέτρος Γαλλίας.

Και μπορεί ο πατέρας του κορυφαίου Έλληνα σταρ να εργάζεται ως οδηγός και τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ωστόσο το μεγάλο του μεράκι είναι η υποκριτική.

«Για μένα η υποκριτική είναι έρωτας», παραδέχεται στην Ελισάβετ Οικονόμου και την Real News και συνεχίζει: «Ένας έρωτας μεγάλος που τον κουβαλούσα από παιδί. Η τέχνη για εμένα δε διδάσκεται. Απλώς καλλιεργείται. Το θέατρο είναι το οξυγόνο μου. Το αγαπώ πολύ».

Pateras Rouva 2

Ο Κώστας Ρουβάς δε ξέχασε ποτέ το όνειρό του για να ασχοληθεί με το θέατρο: «Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που ασχολούμαι με το θέατρο και έχω την τύχη, άλλη μια φορά να συνεργάζομαι με τόσο αξιόλογους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην παράσταση, αλλά και με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη».

Όσο για τα δύο του παιδιά; Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος: «Καμαρώνω για όλα μου τα παιδιά. Αγαπώ πολύ τους γιους μου και θέλω όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου».

pateras Rouva