Κριός Καλά θα κάνετε να μετριάσετε την αυστηρότητά σας σήμερα, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Χρησιμοποιήστε την διπλωματικότητά σας για να πετύχετε τους σκοπούς σας, όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Αφήστε τις προσωπικές κόντρες στην άκρη και δώστε περισσότερη βάση στο αντικείμενό σας.

Ταύρος Η μέρα ξεκινάει με αντιφατικά συναισθήματα, που στην πορεία θα βρείτε τον τρόπο να ρυθμίσετε όπως σας συμφέρει. Κάντε περισσότερη υπομονή στα ερωτικά σας, γιατί τίποτα καλό δεν γίνεται κατευθείαν. Κρατήστε κοντά σας τους Ιχθύες, ειδικά αν έχουν στα χέρια τους εξουσία που σας επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα.

Δίδυμος Δεν σας συμφέρει να αφήσετε κι άλλο χρόνο να περάσει άπρακτος στα ερωτικά σας, γιατί ο ανταγωνισμός θα σας κατατροπώσει. Διεκδικήστε άμεσα αυτόν/η που σας ενδιαφέρει, αναλαμβάνοντας περισσότερα ρίσκα, στην πορεία. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, χάρη στην ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου. Προσοχή στις σπατάλες που υποκινούνται από άλλους.

Καρκίνος Οι κουβέντες που λέγονται πάνω στην πλάκα ή χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, έχουν ξεχωριστή σημασία σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω – έχετε πολύτιμα συμπεράσματα να βγάλετε. Η ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά δεν είναι και η πιο ευνοϊκή για το πρακτικό σας συμφέρον, αλλά καλά θα κάνετε να την υπομείνετε για όσο πάει.

Λέων Ο Δίας παίζει με τα νεύρα σας σήμερα, κι αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε τομέα. Επιλέξτε με προσοχή τα λόγια που θα πείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν έχουν όλα τις αντοχές που πιστεύετε. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, παρά τους φόβους σας ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην αφήνετε το άγχος να σας κρατάει πίσω.

Παρθένος Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε σε μία σχέση για την οποία δεν είστε απολύτως σίγουροι. Εμπιστευτείτε την κρίση των κολλητών σας φίλων (ειδικά των Ζυγών) και μη βασιστείτε εξ ολοκλήρου στο συναίσθημα. Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά κάνει δειλά δειλά επανεμφάνιση στη ζωή σας. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ζυγός Μήπως το ’χετε παρακάνει λιγάκι με το φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια; Όλα δείχνουν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε στο ψητό και να ικανοποιήσετε κάποιες βαθύτερες συναισθηματικές και σωματικές σας ανάγκες. Ησυχία στις φιλικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αφήστε τις πληγές να επουλωθούν μόνες τους.

Σκορπιός Ένα σχέδιο που ετοιμάζατε εδώ και καιρό, ακυρώνεται, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Ανασυγκροτηθείτε και προσαρμόστε το νέο σας πλάνο στα καινούργια δεδομένα, ζητώντας τη βοήθεια μερικών αντικειμενικών προσώπων. Δεν χρειάζεται να τα περνάτε όλα μόνοι. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Αιγόκερους. Δεν εννοούν απαραίτητα όσα σας λένε.

Τοξότης Οι αρχικές σας εντυπώσεις για ένα ιδιαίτερο άτομο μεταβάλλονται και αποκτούν πιο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Επιτέλους είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, χωρίς να επηρεάζεστε απ’ τον υπερβολικό σας συναισθηματισμό. Η χημεία σας με τους Υδροχόους είναι αρκετά έντονη και επικίνδυνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να αποβεί δημιουργική.

Αιγόκερως Αρκετές κινήσεις κάνατε εσείς για να τραβήξετε την προσοχή ενός δύσκολου ατόμου, που σας έλκει. Καιρός να ηρεμήσετε και να αφήσετε την άλλη πλευρά να δείξει την ανταπόκρισή της, χωρίς πίεση και εκβιαστικά διλήμματα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με απροσδόκητη ταχύτητα, ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία σας. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Υδροχόος Καιρός να πάτε μία πολύτιμη σχέση μερικά βήματα παρακάτω, αξιοποιώντας τη μεθοδικότητα και την πειθώ που σας χαρίζει ο Δίας. Μην κρύβεστε άλλο πίσω από δικαιολογίες, ο δρόμος είναι ανοιχτός για να ωριμάσετε έμπρακτα. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα λέγονται βιαστικά και επιπόλαια, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Τα περισσότερα από αυτά δεν ισχύουν.

Ιχθύς Ένα επαγγελματικό εγχείρημα που αμφισβητήθηκε από πολλούς, αρχίζει τώρα να αποδίδει περισσότερους καρπούς απ’ ό, τι περιμένατε. Μην επαναπαύεστε, όμως, Ιχθύες, γιατί έχετε ακόμη μακρύ δρόμο να βαδίσετε. Το ερωτικό φλερτ αυξάνεται και τα τείχη που χτίσατε, σιγά σιγά γκρεμίζονται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας, αλλά μην το παρακάνετε.

Πηγή: lifo.gr