ΚΡΙΟΣ

ariesΞεκινάει μια πολύ καλή ερωτική περίοδος για σένα όπου θα βάλεις τα δυνατά σου για να κερδίσεις όλα τα καλά μαζεμένα. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, οπότε τώρα θα ανταμειφθείς και αυτό θα είναι το δώρο σου για την υπομονή σου. Τα χαμόγελα που θα σκορπάς και γενικά η διαθεσιμότητα σε όλα τα επίπεδα θα σου δώσει το χάρισμα να επικρατήσεις μέσα στην παρέα. Και όταν μιλάμε για διαθεσιμότητα εννοούμε ότι η αισιοδοξία και η καλή εικόνα που θα έχεις για τον εαυτόν σου, θα ξεπεράσει ακόμα και κάποιες κόντρες που υπάρχουν με τον Σκορπιό. Η επιβεβαίωση πάντως της προσωπικής σου αξίας θα φανεί και από την συμπεριφορά ενός Ταύρου, ο οποίος αποφασίζει αργά αλλά τουλάχιστον θα είναι υπέρ σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurusΈχεις αντιστάσεις και ενστάσεις αλλά νιώθεις ότι μπορεί να την έχεις πατήσει με ένα πρόσωπο που σε φέρνει σε μια κατάσταση πολύ έξω από τον εαυτό σου και αυτό σε ανεβάζει και σε κάνει να νιώθεις πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο. Η εξουσία που ασκεί πάνω σου ένας Σκορπιός θα σε σπρώξει στο να ψάξεις ακόμα πιο βαθιά, γιατί θα υπάρχουν μεταξύ σας κάποιες εξαρτήσεις αλλά και κάποιες εντάσεις που θα σε πάνε λίγο πίσω αν τις δεις πάρα πολύ σοβαρά. Η σχέση σου με το Λιοντάρι είναι ανταγωνιστική, αλλά πολύ λαμπερή. ’σπρο εσύ, μαύρο αυτός. Καλό είναι να ζήσεις την στιγμή και να μην σκέφτεσαι ότι μπορεί να χαλάσει κάτι που κουβαλάς στη σχέση σου από το παρελθόν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να ξεχωρίσεις κατά κάποιο τρόπο και να γίνεις εσύ το επίκεντρο στην καρδιά του άλλου προσώπου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

geminiΕγκαινιάζεται μια νέα περίοδος περισσότερο λαμπερή για σένα και φυσικά για το άτομο που είναι μαζί σου. Μέσα σε αυτή την περίοδο θα θεραπεύσεις αρκετές τραυματικές εμπειρίες που μπορεί να είχες όλο αυτό τον καιρό. Το ζητούμενο είναι να αλλάξεις και να δεις την ζωή σου, αλλά και την προσωπική σου σχέση, με άλλο μάτι. Η γενναιοδωρία είναι αυτό που θα σε ξεκλειδώσει περισσότερο και θα σου δώσει την λεγόμενη δεύτερη ευκαιρία. Κυρίως για μια σχέση που είχε χαλάσει και τώρα, με τις νέες συνθήκες, θα ξαναφτιάξει με καλύτερες προϋποθέσεις. Για αυτό με τον Τοξότη θα ξαναβρείτε ότι είχε χαλάσει στη σχέση σας, γιατί θα ζεστάνετε την καρδιά σας με κοινή αισιοδοξία. Η αγάπη θα νικήσει και πάλι, για μια άλλη φορά. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι με φίλους, εκεί πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να είναι Λιοντάρι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancerΕνθουσιάζεσαι από την μια, σε πιάνει το εγωιστικό σου από την άλλη. Για αυτό αναζητάς ένα πρόσωπο να σε αναδείξει ή να σου βγάλει στην επιφάνεια τη ζεστασιά και την ευαισθησία που ζητάς. Όσο και να προσπαθείς να χαλάσεις την ισορροπία με ένα Υδροχόο, μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Το πιο δυναμικό αυτή την στιγμή που κάνεις είναι να αλλάξεις το μέσα σου και να συγχωρήσεις ακόμα και την πιο δύσκολή σου σχέση, η οποία όμως σου έχει μείνει και δεν αποτελεί καθόλου παρελθόν για σένα. Ένα μεγαλύτερο και πιο σοβαρό πρόσωπο θα σου δώσει και πάλι την ευκαιρία να ξαναζεσταθείς μαζί του. Αρκεί να ζήσεις μαζί του το εδώ και τώρα και μην φροντίζεις συνέχεια για το θα γίνει μετά από πολύ καιρό, γιατί χάνεις την ζωή μέσα από τα χέρια σου.

 

ΛΕΩΝ

leoΈχεις την τιμητική σου με όλα τα μεγαλεία και τις δόξες, αφού η Αφροδίτη μπαίνει και αυτή στο ζώδιο του Λέοντα μαζί με τον Ήλιο, τον Ερμή και το Δία. Σίγουρα θα εργαστείς σε κάτι πολύ μεγάλο και καλό είναι να χειριστείς με ιδιαίτερη αγάπη όλη αυτή την ενέργεια και να μην την βγάλεις προς τα έξω σαν επίδειξη ή εγωισμό, αλλά με ζεστασιά, με μεγαλοκαρδία και με αισιοδοξία. Τότε θα κερδίσεις το οποιοδήποτε παιχνίδι θελήσεις να παίξεις. Κυρίως όμως, φρόντισε να είναι το παιχνίδι της αλήθειας και με τον εαυτόν σου και με τους άλλους. Η σχέση με Σκορπιό θα είναι πολύ έντονη και με τον Υδροχόο, αν δεν μπούνε κάποιες άλλες καταστάσεις συντηρητικές που μπορεί να χαλάσουν την μεταξύ σας ιστορία, μπορεί να πάρετε απόφαση ακόμα και για γάμο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να ζεις ένα ρομάντζο στην φαντασία σου, το οποίο να μην έχει πάρει ακόμα σάρκα και οστά - κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα Ιχθύ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgoΑπομονώνεσαι με τον τρόπο σου, αλλά χωρίς να είναι αυτό κακό για σένα. Αντίθετα μπορεί να ζεις ένα μεγάλο έρωτα ακόμα και μέσα στη δουλειά σου και να μην θέλεις να γνωρίζει κανένας τίποτε. Πιθανόν ο Υδροχόος με την παράξενη συμπεριφορά του να σε έλκει τόσο πολύ και να τον βλέπεις σαν πολύ δικό σου πρόσωπο. Πιθανόν αν έχεις ένα προσωπικό πρόβλημα να σου συμπαρασταθεί και να νιώσεις ότι μπορεί να του έχεις υποχρέωση. Ο Σκορπιός είναι σταθερός δίπλα σου αλλά κάνει και τις ζήλειες του, γιατί δεν μπορεί να ανεχτεί εύκολα κάποιες φιλίες που έχεις και κυρίως την άνεση που έχεις και επικοινωνείς με πολύ κόσμο. Μια παλιά σχέση με τον Καρκίνο, ή τον Αιγόκερω μπορεί να διαφοροποιηθεί γιατί, θέλεις δεν θέλεις, θα υπάρξει επιρροή από την πλευρά του τόσο δυνατή που θα αλλάξεις γνώμη για το τελικά θέλεις να κάνεις μαζί του.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libraΈχεις μια θετική συμπεριφορά και αυτό βοηθάει στο να σταθείς πιο εύκολα και σε κύκλο φίλων αλλά και σε νέες κοινωνικές γνωριμίες οι οποίες σε στηρίζουν και σε κάνουν να νιώθεις το τιμώμενο πρόσωπο. Αν είσαι γυναίκα, θα υπερισχύσει το ένστικτο της κοκεταρίας και θα θέλεις να φοράς τα καλύτερα ρούχα για να ξεχωρίσεις αλλά και να κάνεις την προσωπική σου εμφάνιση όσο μπορείς πιο εντυπωσιακή. Αν είσαι άνδρας, θα θέλεις να φοράς τα καλύτερα ρούχα και να αγοράσεις για σένα ακόμα και ακριβά αρώματα, γιατί νιώθεις την ανάγκη να μην περνάς απαρατήρητος. Γενικά θα έχεις υπερβολική λάμψη και ζεστασιά. Βέβαια θα εμπεδώσεις καλά ότι χρειάζεται να διαχειρίζεσαι απόλυτα διπλωματικά το οτιδήποτε σου συμβαίνει, για να αποφεύγεις τις φασαρίες και τις αναποδιές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpioΟ ’ρης που συνεχίζει να είναι στον Σκορπιό σου δίνει ένα πολύ μεγάλο σεξαπίλ και το βλέμμα σου θα μαγνητίζει με μεγάλη ένταση και πάθος. Θα προστεθεί και η φλογερή ένταση του καλοκαιριού και αυτό θα σου αλλάξει την προσωπικότητα άρδην. Η καρδιά σου θα είναι πολύ περισσότερο ανοικτή και θα έχεις αισιόδοξα μηνύματα. Μόνο προσπάθησε να μην έχεις εγωισμό και μην θέλεις να περνάει μόνο το δικό σου. Αν θέλεις να έχεις καλύτερη σχέση, θα χρειαστεί να μοιραστείς τις σκέψεις σου και μέσα από αυτό θα δημιουργήσεις μια πιο αληθινή επαφή. Το Λιοντάρι πάντως είναι πολύ κοντά σου, αλλά αν μπεις σε αντιπαράθεση θα αγαπιέστε αλλά από μακριά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittariusΗ διάθεσή σου θα βοηθήσει να κερδίσεις ένα απόμακρο πρόσωπο και κυρίως θα έχεις εσύ το πάνω χέρι γιατί με το κέφι σου την αισιοδοξία σου θα έρθεις πιο κοντά κυρίως με Ταύρο (που αυτή την στιγμή μπορεί να είναι σε ταξίδι). Το Λιοντάρι θα έχει τον πρώτο λόγο στην ζωή σου, γιατί θα επαναπροσδιορίσετε την προσωπική σας σχέση και κυρίως θα έρθετε πιο κοντά λόγω της ζεστασιάς που θα νιώθετε μεταξύ σας. Πιθανόν να πάρετε απόφαση ότι εσείς δεν πρέπει να ζείτε χώρια και θα το κάνετε το άλμα μια και έξω. Πρόσεξε όμως να μην δημιουργήσεις κάτι πολύ κρυφό με ένα πρόσωπο που και εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλει από εσένα, γιατί θα μπεις σε περιπέτεια και πιθανόν να χάσεις την εμπιστοσύνη σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricornΧρειάζεται η δική σου πρωτοβουλία για να έρθεις πιο κοντά με ένα Λιοντάρι που βρίσκεται στην δουλειά σου αυτή την στιγμή, ή μέσα στην καθημερινότητά σου. Αν σχετίζεσαι με έναν άλλο Αιγόκερω δεν είναι εύκολο να υποχωρήσει είτε ό ένας είτε ο άλλος, γιατί εμμένετε και οι δυο σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι πολύ εύκολο να λυθεί. Πιθανόν οικογενειακοί λόγοι και από τις δυο πλευρές να σας δένουν και να μην σας αφήνουν να τα βρείτε μεταξύ σας, με την ησυχία σας. Αν σε απασχολεί ένας Σκορπιός, χρειάζεται από την δική σου πλευρά να βάλεις τα όριά σου γιατί μερικές φορές με τα νεύρα του δημιουργεί προβλήματα στην σχέση σας. Όσο πάντως αφήνεις να σου ορίζουν οι άλλοι την προσωπική σου ζωή, τόσο δεν θα περνάς καλά. Ο Υδροχόος μπορεί να έχει ένα κρυφό ενδιαφέρον, αλλά να μην σου δείχνει ακριβώς τι θέλει από εσένα λόγω του φιλικού στυλ που έχει συνήθως στην προσέγγισή του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquariusΑναγκαστικά τα σχέδια του άλλου ατόμου σου παίρνουν την ενέργεια και σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να έρθετε πιο κοντά. Το Λιοντάρι σκέφτεται με ποιο τρόπο θα σε κατακτήσει, αλλά θέλει να σε φέρει στα νερά του. Όμως μην αφήνεις να υπάρχουν αδιέξοδα στην σχέση σου, γιατί τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα λύσετε όλα. Ο Σκορπιός βρίσκεται κοντά σου αλλά με ένα τρόπο που εσύ δεν το γνωρίζεις. Η παρακολούθηση από την πλευρά του μπορεί να πάει σύννεφο! Για αυτό δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τον χειριστείς. Οι θετικές δηλώσεις για το άλλο πρόσωπο σε βοηθάνε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του Ταύρου και σίγουρα θα βρείτε κάτι κοινό να κάνετε. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

piscesΑν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, μπορεί να πετάς στα σύννεφα γιατί θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει ένα ρομάντζο στην ζωή σου τόσο ιδανικό που σε κερδίζει και σε κάνει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να ζεις τον μεγάλο σου έρωτα. Αλλά πρόσεξε μήπως ζεις κάτι πολύ ονειρικό και δεν έχεις την δυνατότητα να δεις την πραγματικότητα - κυρίως με ένα Λιοντάρι. Η προσπάθειά σου πάντως θα πιάσει τόπο ακόμα και με ένα Σκορπιό, γιατί θα βρεθείτε πολύ κοντά και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στα δικά σου πυρά. Η σταθερότητα που θα δείξεις πάντως θα βοηθήσει τον Δίδυμο να σε αποδεχτεί και να μην φοβάται ότι κάποια στιγμή θα του την κάνεις ή θα αναιρέσεις αυτά που έχεις ήδη τάξει.