Με το «κορμί» Ιλάρια Ντ’Αμίκο,  όπως την αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Τζιζτί Μπουφόμν αφού χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου από την Αλίνα Σερέντοβα!

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Ο Ιταλός πορτιέρο και η σέξι αθλητικογράφος επέλεξαν τις όμορφες Σποράδες για ειδυλλιακές διακοπές! Η αγάπη του άλλωστε για την χώρα μας είναι κάτι γνωστό αφού δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται! Έχει περάσει αξέχαστες στιγμές στο παρελθόν με την πρώην σύζυγό  του αλλά και με αντροπαρέα! Τώρα ήρθε η σειρά και της νέας του αγαπημένης να μάθει μαζί του τις ομορφιές της Ελλάδας!

 

Το πολυτελέστατο γιοτ

Η άφιξή τους στη Σκόπελο και μετά στη Σκιάθο έγινε αισθητή αφού το πολυτελέστατο γιοτ με το οποίο ταξίδευαν τράβηξε τα βλέμματα όλων! Ο Μπουφόν «άραξε» στη Σκιάθο όπου και τον εντοπίσαμε! Με την καλλονή σύντροφό του «έδεσαν» στα Μάραθα όπου και ξεκίνησαν τις πρώτες βουτιές εκεί αλλά και στην παραλία της Αγίας Ελένης! Το « Thea Malta» φάνταζε επιβλητικό μέσα στα καταγάλανα νερά, ωστόσο η «χλιδή» του βρίσκεται στο εσωτερικό του! Το γιοτ που του κόστισε 38.000 ευρώ την εβδομάδα για να μεταφέρει εκείνον και την καλή του διαθέτει όλα τα κομφόρ! Είναι 26 μέτρα, έχει 4 καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα ενώ εκτός από το ζευγάρι μαζί τους ταξίδεψαν και τρία μέλη του πληρώματος αλλά και ένας εξαιρετικός σεφ για να τους ετοιμάζει κάθε είδους λιχουδιές! Το σαλόνι διαθέτει τεράστια οθόνη, σύστημα ήχου και κινηματογράφου, τηλεόραση υπάρχει σε όλες τις καμπίνες ενώ διαθέτει αναπαυτικό σαλόνι, μπάρμπεκιου και χώρους για ηλιοθεραπεία.  Το κόστος «προκάλεσε»  τους Ιταλούς δημοσιογράφους που έκαναν λόγο για αλόγιστη σπατάλη μετά το διαζύγιο του αλλά εκείνος έχει συνηθίσει από σχόλια και κριτικές που αφορούν τα προσωπικά του.

 

Τραπέζι γεμάτο από θαλασσινά

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τους δείχνουν σε στιγμές  ερωτικού πάθους. Πράγματι ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους μαζί με την φίλη του επιδίδοντας σε καυτά φιλία και… ακατάλληλες πόζες πάνω στο κατάστρωμα, εκεί που πολλοί μπορούσαν να τους δουν! Αυτό όμως φαίνεται πως ήταν το τελευταίο που τους ενδιέφερε!  Η εκρηκτική τους  διάθεση συνεχίστηκε και κατά τη βόλτα τους στα σοκάκια της Σκιάθου! Αγκαλιασμένοι ερωτοτροπούσαν σε κάθε τους βήμα ενώ εκείνος χαιρετούσε ευχάριστα τους Έλληνες θαυμαστές τους! Στο νησί έμειναν τρείς μέρες όπου προκάλεσαν πανικό! Τα βράδια ο Μπουφόν με την Ιλάρια έτρωγαν στο εστιατόριο Carnayo όπου απ έξω περίμενε πλήθος κόσμου για να τον χαιρετήσει! Η άφιξη του στο νησί έγινε γνωστή στους Ιταλούς που παραθέριζαν και περίμεναν υπομονετικά για να τον αγκαλιάσουν! «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβαινε…! Τόσος κόσμος απλά για να του πει μια καλησπέρα! Εκείνος ήταν αρκετά φιλικός και αυτό ήταν που τους χαροποίησε ιδιαίτερα» αναφέρει στο parapolitika.gr  ο γνωστός Έλληνας Σεφ Γιώργος Ηλιού που επιμελήθηκε τα πιάτα του ζευγαριού! Όσο για την προτίμησή του; Ψάρι και φυσικά δέχτηκε με μεγάλη χαρά τις προτάσεις του σεφ! Συγκεκριμένα ο Μπουφόν και η όμορφη σύντροφό του έφαγαν ταρτάρ σποραδίτικου ροφού, χταπόδι σχάρας με πουρέ σεληνόριζας, φρέσκο θράψαλο με σως ταρταρ και συναγρίδα με λαχανικά και λαδολέμονο με αρωματισμένη με άγρια ρίγανη «Όση ώρα βρισκόταν στο Carnayo ήταν χαλαρός, χαμογελαστός και μιλούσε συνεχώς με την αγαπημένη του η οποία ήταν πολύ γλυκιά! Δεν ενοχλήθηκε ούτε στιγμή από τον κόσμο που περίμενε απ έξω ενώ τόσο με το προσωπικό του εστιατορίου όσο και με τους υπόλοιπους πελάτες ήταν αρκετά φιλικοί» συμπληρώνει ο Γιώργος Ηλιου!

Με τον σεφ του Carnayo Γιώργο Ηλιού

Ο Μπουφόν επέστρεψε στην Ιταλία έχοντας πάρει και μεγάλη γεύση από Ελλάδα! Στα άμεσα σχέδια του είναι να βρεθεί ξανά στην χώρα μας, έστω και για μια μέρα αφού όπως είπε έχει αρκετούς φίλους στην Αθήνα που θέλει να επισκεφτεί!