Του Άρη Δρόσου - εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κάποιοι προτιμούν να είναι μόνοι τους και να χαίρονται την ελευθερία τους διασκεδάζοντας με την παρέα τους. Για άλλους, πάλι, είναι η περίοδος που δημιουργούν σχέσεις και παρέα με την «καλύτερη» συντροφιά φροντίζουν να απομονώνονται σε κάποιο ιδανικό προορισμό και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Τα ζευγάρια, πολλά και τα αδιάκριτα βλέμματα, ακόμη περισσότερα, και αυτό γιατί, όταν πρόκειται για δύο πρόσωπα γνωστά, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Ενα από τα νέα ειδύλλια, που βρίσκεται στις αρχές του ακόμη και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί, είναι αυτό ανάμεσα στην ηθοποιό Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη. Οι δυο τους, αν και δεν έχουν δώσει ποτέ τροφή για σχόλια και είναι πολύ διακριτικοί, δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον και όσοι έχουν βρεθεί μαζί τους έχουν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Ατομο του περιβάλλοντός τους αποκαλύπτει στο «Secret»: «Η αλήθεια είναι πως στον αέρα υπάρχει κάποιο φλερτ. Οποτε βρεθούν, ακόμα και σε κοινή παρέα, τα πειράγματα ανάμεσά τους δεν λείπουν. Βέβαια, τόσο η Ντορέττα όσο και ο Μιχάλης είναι άτομα που, όπως έχουν δείξει και στο παρελθόν, θέλουν να κρατάνε μακριά από την προσωπική τους ζωή τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Μακάρι το φλερτ να εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση».

Οι δυο τους φροντίζουν να βρίσκονται μαζί όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, αλλά είναι πολύ προσεκτικοί και δεν αφήνουν να φανεί οτιδήποτε. Επειδή όμως ο έρωτας δεν κρύβεται, πριν από περίπου είκοσι ημέρες, όταν βρέθηκαν στο sushi restaurant «Hama», στο οποίο είχαν πάει με παρέα, αποτέλεσαν «στόχο» για σχόλια από όσους έτρωγαν στα κοντινά τραπέζια, μιας και από τη συμπεριφορά τους κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ούτως ή άλλως, η Ντορέττα είναι μια γυναίκα που πολλοί άντρες θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους, μιας και, εκτός από εντυπωσιακή, είναι και πολύ ευχάριστος χαρακτήρας. Από την άλλη, ο Μιχάλης διατηρεί μεγάλο fan club γυναικών.

ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ

Οπως είναι λογικό και επόμενο, όταν αυτοί οι δύο συναντήθηκαν, υπήρξε έλξη και φλερτ, με αποτέλεσμα να υποκύψει ο ένας στη γοητεία του άλλου. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο αστειεύονταν και δεν έλειπαν τα πειράγματα μεταξύ τους. Και παρόλο που η παρέα τους ήταν μεγάλη, οι ματιές που αντάλλασσαν ήταν όλο υπονοούμενα και υποσχέσεις, όπως μαρτυρούν όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ εκεί. «Ο Μιχάλης και η Ντορέττα είναι πολύ χαμηλών τόνων όσον αφορά στα προσωπικά τους και επειδή ως χαρακτήρες δεν αρέσκονται να προκαλούν με αυτά, φροντίζουν να κρατάνε κρυφή την όποια σχέση έχουν. Αυτό γιατί η γνωριμία τους βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο και, αν δεν δουν οι ίδιοι πρώτα την εξέλιξή της, είναι λογικό να μη θέλουν να γίνει γνωστή. Θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί και να γνωριστούν καλύτερα, ώστε πρώτα να δουν πώς θα πάνε τα πράγματα ανάμεσά τους. Πάντως, μακάρι να κρατήσει το φλερτ αυτό, γιατί έχουν και πολύ καλή χημεία», αποκαλύπτει άτομο του περιβάλλοντός τους.

Οι σχέσεις αποτελούν ένα περίεργο κεφάλαιο στη ζωή του κάθε ανθρώπου και οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Γι’ αυτό τα λόγια πρέπει να είναι πολύ μετρημένα όταν κάτι βρίσκεται στην αρχή του, όπως στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού. Αν θα υπάρξει εξέλιξη ή όχι λοιπόν σε αυτό που ζουν ο χρόνος και μόνο θα το δείξει...