Έτσι, για ακόμη μια φορά έφερε τα πάνω κάτω επιλέγοντας ένα πολύ στενό και εφαρμοστό φόρεμα που δεν έκρυβε και πολλά, αφού τίποτα σχεδόν από το υπερμεγέθη σώμα τις δεν χώραγε μέσα.

Καμιά φορά είναι απίστευτο πως ορισμένα επίθετα ταιριάζουν απόλυτα με άτομο, όπως στο δικό μας παράδειγμα. Μουντάρεις ή δεν μουντάρεις την Nikki Mudarris. Ιδού η απορία...

Για όσους δεν γνωρίζουν την κοπέλα καλό είναι να σημειώσουμε ότι, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνιας και είναι μαροκινής και λιβανικής καταγωγής, πράγμα που την κάνει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Μάλιστα πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Love & Hip Hop Hollywood» και θεωρείτε μια γνωστή προσωπικότητα της showbiz, και αστέρι του Χόλιγουντ αφού η οικογένεια της έχουν κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης και στο Χόλιγουντ και το Λας Βέγκας.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και πήρε πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, και μετά το 2012 άρχισε να ασχολείται με τις μουσικές παραγωγές. Μάλιστα, πατέρας της θεωρείται ο νονός του Burlesque.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτο της βραδινής της εξόδου: