Κι ενώ οι περισσότεροι παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα τις δραματικές για την Ελλάδα εξελίξεις στις Βρυξέλλες, κάποιοι επιλέγουν να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι τις διακοπές τους.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που είχε φιλοξενηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά και την παρουσίαση της Eurovision, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Jacobs.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η δημοσιογράφος είναι στην καλύτερη φάση, αφού κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση και γράφει σε εφημερίδες στη Σουηδία. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το πέμπτο της βιβλίο με τίτλο «Xάος». Πρόκειται για το ελληνικό λεξικό μιας κρίσης και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, αφού σε δημοσιεύματά τους οι κριτικοί λογοτεχνίας της Σουηδίας την αποκαλούν «ιδιοφυΐα». «Πρώτη φορά έχω δεχτεί τις καλύτερες κριτικές από όλες τις εφημερίδες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί», καταλήγει.

Τη χαρά της Κυριακής θέλησε να μοιραστεί με τους ηλεκτρονικούς της ακόλουθους η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια να κάνει SUP στις θάλασσες της Χαλκιδικής και όπως χαρακτηριστικά γράφει: «Sunday Funday on a SUP»...

Δείτε τη στο instagram και στο Twitter

Απολαυστε τη στις καλύτερες φωτογραφίες της από την προσωπική της σελίδας:

Αλεξάνδρα Πασχαλίδη: η Οδύσσεια μιας πρώην παρουσιάστριας! Το αρετουσάριστο κορμί που σάρωσε το διαδίκτυο, ρεπορτάζ του 2014

Δείτε ακόμα:

Το απίστευτο κορμί της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου (ΦΩΤΟ)