Αλλά ούτε εκεί ησύχασε αφού όταν πέταξε το πάνω μέρος του μαγιό της αλλά ... ο δαιμόνιος φωτογράφος ήταν εκεί και απαθανάτισε την γυμνόστηθη ομορφιά της.

Η Μάϊρα Ψιλοπούλου, κόρη του παλιού τραγουδιστή Λευτέρη Ψιλόπουλου που ερμήνευσε το all time classic «Αδυναμία μου μεγάλη» σε μια υπέροχη topless paparazzi φωτογραφίες κατά τις διακοπές της στην Κύπρο.

Για την ιστορία της Μάιρας Ψιλοπούλου θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι απόφοιτη από την θεατρική σχολή «ΡΑΜΠΑ» του κ. Κ. Αρζόγλου και του κ. Γιάννη Μπέζου και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στη Σχολή “Vocal ‘s Art”..

Η επαγγελματική της εμπειρία, στην ηθοποιία είναι μεγάλη και πλούσια σε συμμετοχές και πρώτους ρόλους, τόσο σε ταινίες όσο και γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Έχει στο ενεργητικό της, συμμετοχή σε μία Πορτογαλική ταινία με την Ειρήνη Παππά και σκηνοθέτη τον Manoel De Oliveira και ηθοποιό την Catherine Deneuveκαι συμμετοχή σε μια ταινία Ινδικής παραγωγής με τίτλο «Historyoflove» και στη ταινία, μικρού μήκους «Το πέταγμα της πεταλούδας» με σκηνοθέτη τον Χάρη Γεωργιάδη.

Στη τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές «Πολυκατοικία», «Άκρως οικογενειακόν», «Βέρα στο δεξί», «Η αγάπη ήρθε από μακριά», «Σοβαρότης μηδέν», «Βελούδο από μετάξι», «Βαρβάτοι», «Καλημέρα ζωή», «Ελεύθερος και ωραίος», «Ομορφόπαιδο Γιαννάκη», «Όλα στον αέρα», «Πενήντα Πενήντα», «Η ώρα η καλή», «Πολύ την Κυριακή», Οικογενειακές ιστορίες»..

Έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις και φωτογραφίες της, έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Υγεία & Ευεξία, Μaxim και στις εφημερίδες «Πρωταθλητής» «Goal», «SportDay» «Espresso».


Δείτε την Μάιρα Ψιλοπούλου στο Facebook

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τη:

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της, στο πάνω μέρος του άρθρου, κάτω από την κεντρική φωτο