Κάτι συναρπαστικό, που δεν περιμένεις στρίβει τη γωνία για να σε συναντήσει. Ανοίξου στο καινούργιο και στις αλλαγές με δύναμη και αισιοδοξία...

 Σελήνη στο Λέοντα

Ζήσε για να αγαπάς και αγάπα για να ζεις!

Η ημέρα οδηγείται από την αισιοδοξία και η αίσθηση ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται απλώνεται όλο και πιο πολύ μέσα στη ψυχή σου.

Δώσε αγάπη, έχε πίστη στον εαυτό σου και επένδυσε έτσι την ενέργειά σου ώστε να αντανακλά τα «θέλω», όχι τους φόβους σου. Χαμόγελα, έρωτας, διασκέδαση και ευχάριστα γεγονότα θα δώσουν φως στη μέρα σου.

Ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 8η μοίρα

Αν ποτέ βρεις τον εαυτό σου στη λάθος ιστορία... φύγε!

Αυτές τις ημέρες, υπάρχει σύγχυση γύρω από ειδήσεις, μηνύματα, προτάσεις, ταξίδια και συναντήσεις και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες γιατί ίσως παρεξηγηθεί αυτό που θες να πεις ή δεν καταλάβεις τι εννοούν οι άλλοι.

Ψέματα, παρανοήσεις και εξαπατήσεις καραδοκούν για αυτό μην αφήνεις τον εαυτό σου να χάνεται σε όμορφες υποσχέσεις. Ίσως, αισθανθείς την ανάγκη να δραπετεύσεις από σκέψεις ή πρόσωπα που σου χαλούν τη διάθεση. Μέρη που σου προκαλούν ηρεμία θα σε έλκουν, ενώ συνιστάται οτιδήποτε που θα βοηθήσει το νου σου να «θεραπευτεί».

Το γράψιμο, η ανάγνωση βιβλίων, η προσευχή ή ο διαλογισμός μπορούν να σου δώσουν τη γαλήνη που ζητάς.

Η απατηλή όψη Ερμή – Ποσειδώνα σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος του β' δεκαημέρου.

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε  τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό στην 20η μοίρα

Κάτι όμορφο πρόκειται να συμβεί!

Κάτι συναρπαστικό, που δεν περιμένεις στρίβει τη γωνία για να σε συναντήσει. Ανοίξου στο καινούργιο και στις αλλαγές με δύναμη και αισιοδοξία. Στρέψου όλο και περισσότερο σε ό,τι σε ελευθερώνει και επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου.

Ρίσκαρε, καινοτόμησε, ασχολήσου με το ίντερνετ και την τεχνολογία, δοκίμασε νέα πράγματα, πάρε και δώσει αγάπη σε φίλους, ευχαριστήσου τις εκπλήξεις και υποδέξου με χαρά κάθε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία που σου ανοίγει την πόρτα για ευτυχία.

Από τη θετική όψη Ήλιου – Ουρανού ευνοείσαι πιο πολύ αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ'. Επίσης, αν έχεις πλανήτες ή τον Ωροσκόπο μεταξύ της 17ης και 23ης μοίρας της πύρινης τριπλότητας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το parapolitika.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα γεμάτη εκπλήξεις, χαρά και αυτοπεποίθηση!

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Αυγούστου