Η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τζάστιν Θερού κατάφεραν το αδύνατο. Παντρεύτηκαν με 70 καλεσμένους, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη εκατοντάδων δημοσιογράφων και παπαράτσι, και τώρα απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στα νησιά Μπόρα Μπόρα. Η Τζένιφερ Ανιστον είχε καταφέρει να νοικιάσει κρυφά ένα οίκημα δίπλα στο σπίτι της, όπου υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για εβδομάδες, μετέφεραν εκεί όλα όσα χρειάζονταν για τον γάμο.

όπως μετέδωσε το πρακτορείο TMZ, το ζευγάρι πλήρωσε το αστρονομικό ποσό των 10,7 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο για να νοικιάσει την άδεια έπαυλη και να τη μετατρέψει σε αποθήκη - σίγουρα η πιο ακριβή που έχει καταγραφεί ποτέ. Οι καλεσμένοι πίστευαν ότι είχαν κληθεί στο πάρτι γενεθλίων του Τζάστιν Θερού. Ποιοι είναι, όμως, οι μεγαλύτεροι έρωτες της Τζένιφερ Ανιστον πριν έρθει στη ζωή της ο Τζάστιν Θερού;
 

Μπραντ Πιτ: Ολοι πίστεψαν ότι η Τζένιφερ παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της το 2000, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Χώρισαν επεισοδιακά το 2005, με καυτό τρίτο πρόσωπο την Αντζελίνα Τζολί.

Βινς Βον: Η πρώτη σχέση της μετά το διαζύγιο. «Ηταν αυτός που με βοήθησε να μπω και πάλι στη ζωή», είχε δηλώσει τότε η Τζένιφερ, αν και η σχέση κράτησε μόλις έναν χρόνο.
 

Ορλάντο Μπλουμ: Αν και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η σχέση, οι φήμες μιλούσαν για ένα καυτό σύντομο ειδύλλιο στα μέσα του 2007.
 

Ααρον Εκχαρτ: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Ταξιδεύοντας στο Βανκούβερ» το 2008 κι έγιναν αχώριστοι για λίγους μήνες.
 

Τζον Μάγιερ: Μια σχέση που κράτησε on/off για περίπου ενάμιση χρόνο, μέχρι η Τζένιφερ να γνωρίσει τον άντρα που την οδήγησε για δεύτερη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας.