Η Nancy Warner από αρχαιολόγος έγινε επιχειρηματίας και παρασκευάζει μαρμελάδες με την επωνυμία «Potlicker». Μάλιστα η ίδια παρασκευάζει τη μοναδική μαρμελάδα στον κόσμο από μπύρα, που είναι μη αλκοολούχα. Η ιδέαπροέκυψεόταν τελείωσαν τα φρούτα που είχε στο ψυγείο της ενώ οι μπύρες στο ντουλάπι της ήταν πολλές. Μετά από πολύ πειραματισμό, κατάφερε να δημιουργήσει την «Beer Jelly», που είναι πολύ δημοφιλής πλέον και έτσι φτιάχνει πάνω από 3.000 βάζα την εβδομάδα!

Η Nancy ζει με τον σύζυγό της στο Βερμόντ όπου τράχουν μαζί μια μικρή επιχείρηση κονσερβοποίησης χειροποίητων μαρμελάδων. “Κάνω διάφορες συνταγές και πειραματίζομαι με συνδυασμούς φρούτων, όμως η μπύρα είναι κάτι πολύ πρωτότυπο. Η αλκοόλη της μπύρας απομακρύνεται κατά τον βρασμό και την προσθήκη ζάχαρης οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να ζαλιστείτε μετά το πρωινό”, λέει η ίδια χαριτολογώντας. Εκτός από την μπύρα, η συνταγή απαιτεί δύο επιπλέον συστατικά: ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και πηκτίνη από εσπεριδοειδή.