Αυτή την περίοδο η όμορφη Φλορένσια συμμετέχει στο ριάλιτι “Big Brother” της Αργεντινής και κάνει ότι μπορεί για να προκαλεί και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Πρόσφατα και χωρίς δισταγμό αποκάλυψε το στήθος της ενώ εσχάτως έκανε και κάποιες πικάντικες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, σχετικά με τις σχέσεις της με ποδοσφαιριστές.

Είναι γνωστό ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Πάμπλο Οσβάλντο και, μάλιστα, φήμες την θέλουν να είναι η αιτία του διαζυγίου του άσου της Πόρτο με την σύζυγό του, Χιμένα Μπαρόν, με την οποία έχει και ένα γιο. 

Μιλώντας, λοιπόν, με συμπαίκτριες του ριάλιτι, η Φλορένσια -χωρίς να αναφέρει όνομα αλλά... υπονοώντας τον Οσβάλντο- τόνισε. “Το σεξ που έκανα με αυτόν τον άνδρα δεν το έχω ξανακάνει με κανέναν. Ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν ποδοσφαιριστής και οι ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι. Είναι δυναμίτες. Πολλοί από αυτούς είναι άπιστοι, διότι ξέρουν ότι αρέσουν στις γυναίκες και το εκμεταλλεύονται”..

Μάλιστα, αποκάλυψε και με ποιο τρόπο γίνεται η... αποπλάνηση των ποδοσφαιριστών. “Τους στέλνω φωτογραφίες μου, αλλά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, διότι αυτοί οι τύπο συζητούν τα πάντα στα αποδυτήρια. Αυτοί που έχουν συντρόφους και συζύγους έχουν δύο κινητά. Εμένα μου αρέσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αργεντινής εκτός από τον Λαβέτσι. Ο Ρομέρο είναι καλός, o Iγκουαϊν ίσως λίγο ξεπερασμένος. Υπάρχει ένας στην άμυνα που μου αρέσει πολύ, νομίζω ότι τον λένε Εζέκιελ (Γκαράι)”.

Δείτε την στο twitter και στο facebook

Δείτε την και στο instagram