Της Σάσας Σταμάτη - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (ένθετο Secret) 

Συγκατοίκηση κοντά στην πεθερά. Η Αννα Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Σαμπάνης ζουν τον απόλυτο έρωτα και, φυσικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δείξουν. Το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ μένει πλέον μαζί στο διαμέρισμα του γνωστού τραγουδιστή στην Αργυρούπολη και μάλιστα λίγα μέτρα πιο κάτω μένει και η μητέρα του Γιώργου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια και η μέλλουσα πεθερά της έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού η μητέρα του Γιώργου βλέπει ότι ο γιος της είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Άννας.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα Κύθηρα για ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού πέρασε και κάποιες ημέρες στο «νησί των ανέμων».

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, μπορεί να ακούγεται ότι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως αυτό είναι κάτι που δεν το σκέφτονται, αφού θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του στο «Acro», ενώ ακόμα δεν έχει καταλήξει με ποιους άλλους θα είναι στο σχήμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μετά την περσινή επιτυχία του, ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζεται για ακόμα μία χρονιά να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε ένα πρόγραμμα με πολλές ανατροπές.

Η μελαχρινή καλλονή, από την άλλη, θα είναι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Join us», ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί σε εκπομπή στην ΕΡΤ3.

Όσοι πάντως γνωρίζουν καλά την Άννα υποστηρίζουν πως ο Γιώργος τής έχει αλλάξει τη ζωή, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Όμως, και ο τραγουδιστής έχει πάντα να λέει τα καλύτερα σε όσους τον ρωτούν για τη σύντροφό του, αφού πλέον είναι η δική του πριγκίπισσα.