Η Ελένη Πετρουλάκη κατάγεται όπως όλοι σας γνωρίζετε από την Κρήτη. Εκεί μάλιστα επέλεξε να περάσει και αυτό το καλοκαίρο το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη γυμνάστρια στον Μακρύ Γιαλό, μια από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού, όπου έκανε τα μπάνια της.

Η ίδια αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τα νέα επαγγελματικά της βήματα ενώ άρχισε να μπαίνει στην ρουτίνα της καθημερινότητάς της από χτες, την πρώτη μέρα όπου τα παιδιά της πήγαν σχολείο.

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει δηλώσει αρκετές φορές πως η οικογένεια της είναι πάνω από όλα. Εκτός όμως από μητέρα -είναι ο πιο ωραίος ρόλος στη ζωή της- διαθέτει αναλογίες που κόβουν την ανάσα. Πως τα καταφέρνει όμως; Η ίδια αποκάλυψε πως μπορούμε να χάσουμε μέχρι και δύο κιλά μέσα σε μία εβδομάδα, ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα.

1η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα 1/5% λιπαρά με 1/2 φλιτζ. μούσλι

Δεκατιανό:1 μπανάνα

Μεσημεριανό: 120 γραμ. ψάρι ψητό ή βραστό, 1 πατάτα ψητή, 1 σαλάτα με 1 κ.σ ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί

Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% λιπαρά με 1 φρούτο ή 3 αποξηραμένα δαμάσκηνα

Βραδινό: 1 σάντουιτς με 30 γραμ. τυρί άπαχο και ντομάτα, 1 μικρή πράσινη σαλάτα με 1 κ.σ ελαιόλαδο

2η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά, 1 μικρή φέτα ψωμί με 1 κ.σ μέλι

Δεκατιανό: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: 1,5 φλιτζ. τσαγ. σπανακόρυζο ή ριζότο με μανιτάρια και λαχανικά, 1 φέτα ψωμί, 30 γραμ. τυρί φέτα ή 60 γραμ. άπαχο τυρί.

Απογευματινό: 1 γιαούρτι 2% λιπαρά με 2 κ.σ ξηρούς καρπούς

Βραδινό: 120 γραμ. ψητό ψαρονέφρι, 1 πράσινη σαλάτα με 1 κ.σ ελαιόλαδο

3η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό: 1 ποτήρι φρέσκος χυμός πορτοκάλι, 1 φέτα ψωμί σίκαλης, 30 γραμ. τυρί χαμηλό σε λιπαρά

Δεκατιανό: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό

Μεσημεριανό: 120 γραμ. ψητό φιλέτο κοτόπουλο ή γαλοπούλας, 1 μερίδα σαλάτα με 2 κ.σ ελαιόλαδο, 1 μικρή πατάτα βραστή ή ψητή ή 1/2 φλιτζ. τσαγ. ρύζι, 1 φέτα ψωμί 30 γραμ

Απογευματινό: 1 φρούτο ή 1 ποτήρι γάλα 1,5%

Βραδινό: 1 τοστ με μαύρο ψωμί χωρίς βούτυρο με 1 φέτα τυρί άπαχο και 1 φέτα γαλοπούλα βραστή, 1 μικρή πράσινη σαλάτα με 1 κ.σ ελαιόλαδο

Καλή επιτυχία σε όλους!