Αθηνά Οικονομάκου: Τι θα άλλαζε στην εμφάνισή της

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε αν υπάρχει κάτι που θα άλλαζε στην εμφάνισή της! «Πολλές φορές κοιτάζομαι και λέω "δεν μου αρέσει το ένα δεν μου αρέσει το άλλο", αλλά δεν μπαίνω σε διαδικασία να το αλλάξω. 

Αν είχα πρόβλημα με κάτι πάνω μου θα το άλλαζα. Θα έβρισκα ένα τρόπο αν με ενοχλούσε κάτι για να το βελτιώσω. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάτι. Φοβάμαι λίγο πρέπει να σου πω, γιατί βλέπω αποτελέσματα σε γνωστούς μου και τρομάζω, αφού μία μικρή "παραμόρφωση" εγώ τη βλέπω. 

Αν έβρισκα κάποιον που να του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και να ήξερα ότι δεν θα φανεί κάτι, παρά μόνο η ελάχιστη διαφορά, μπορεί και να το έκανα. Γενικά είμαι ανοιχτή στη φροντίδα, αλλά με τρομάζει και το δραστικό» είπε.

"Οι paparazzi δεν μου δίνουν σημασία, δεν "πουλάει" πια το θέμα"

Eγώ έχω φτάσει στο σηµείο να χαιρετιόµαστε µε τους φωτογράφους πια.  Περνάω από δίπλα τους και δεν µου δίνουν καµία σηµασία, ακριβώς γιατί ως θέµα δεν «πουλάει» πια. 

Και έχουν σεβαστεί ότι είµαι ένας άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. ∆εν θα ντυθώ και δεν θα βαφτώ επειδή θα κατέβω στη Χώρα. Θα πάω µε τη φόρµα, τα αθλητικά και τα µαλλιά κότσο, οπότε κι αυτοί θα πουν: «Άσ' τη, µωρέ, ήσυχη να πιει το ποτό της». 

Δείτε την στο instagram

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν, και στο πάνω μερους του άρθρου τις πιο όμορφες φωτογραφίες της σε slide show

Όλες οι σέξι φωτογραφίες της στο slide show στο πάνω μερος του άρθρου..

Δείτε ακόμα:

Η Αθήνα Οικονομάκου από τα πρώτα της βήματα έδειχνε οπίσθια (VIDEO)

Η φωτογραφία της Οικονομάκου που πήρε... 9.000 likes (ΦΩΤΟ)

Αθηνά Οικονομάκου στη Μύκονο (VIDEO)

H Αθηνά Οικονομάκου πολύ σέξι στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Το καυτό μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου (ΦΩΤΟ)

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός με τέλεια οπίσθια έχει κάνει έρωτα σε δημόσιο χώρο (VIDEO)