Της Σάσας Σταμάτη - Εφημερίδα Freddo

H ωραία Εύα ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Το πανέμορφο μοντέλο, που πλέον είναι μητέρα ενός γιου εννέα μηνών, επιστρέφει δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ έπειτα από απουσία πολλών μηνών. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, πέρασε από κάστινγκ για μια δουλειά στον χώρο της μόδας και τα πήγε περίφημα.

Η ίδια ήθελε τουλάχιστον τους πρώτους μήνες να είναι κοντά στον γιο της. Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες, τον Νοέμβριο θα γίνει και η βάπτιση του μικρού, ενώ οι γονείς αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Πάνος.  

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά και μάλιστα νωρίς. Οταν έμαθα ότι είμαι έγκυος χάρηκα πάρα πολύ, γιατί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είμαι πολύ ερωτευμένη», είχε δηλώσει η μελαχρινή καλλονή σε συνέντευξή της. Η Εύα Λάσκαρη και ο σύζυγός της, γνωστός Dj και μουσικός παραγωγός Ντίνος Τσιώρης, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012.  Το μυστήριο τελέστηκε στη Μητρόπολη Μυκόνου, στη Μικρή Βενετία. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν λιτός, με τη νύφη να έχει επιλέξει ένα αρχαιοελληνικού τύπου ένδυμα που έμοιαζε περισσότερο με φόρεμα παρά με νυφικό, συνδυασμένο με επίσης αρχαιοελληνικού στυλ φλατ σανδάλια.