Μπορείς να γεμίσεις τις ενεργειακές σου μπαταρίες, επιλέγοντας να μετριάσεις τα πάθη σου και να εστιάσεις σε όλα εκείνα που έχουν βάθος

Σελήνη στον Σκορπιό

Να μάθεις να ακούς την εσωτερική σου φωνή

Οι όψεις της ημέρας μπορεί να γίνονται όλες μαζεμένες μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα και να σε επηρεάζουν ήδη από την προηγούμενη, η επίδρασή τους όμως δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Από το βράδυ της 14ης κι ως τις αρχές της 15ης, θα νιώθεις πως όλα μπορούν να γίνουν, αν τα παρατηρήσεις και βρεις την ουσία τους, την αιτία και την αφορμή τους. Θα έχεις έντονη την αίσθηση πως ό, τι και αν συμβαίνει, όποια δυσκολία και αν αντιμετωπίζεις πρέπει να την ξεπεράσεις και να επιβιώσεις.

Επειδή η μέρα τονίζει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, κάνε ό,τι μπορείς για να αντεπεξέλθεις σε οτιδήποτε σε φορτίζει.

Μπορείς να γεμίσεις τις ενεργειακές σου μπαταρίες, επιλέγοντας να μετριάσεις τα πάθη σου, να μην σκεφτείς να ανταποδώσεις ή να εκδικηθείς και να εστιάσεις σε όλα εκείνα που έχουν βάθος.

Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου και εκτόνωσε τη σεξουαλική σου επιθυμία όπως και όσο μπορείς.

Πιες βότανα, καθάρισε τον χώρο σου και αποτοξινώσου εσωτερικά.

Σκορπιέ, Ιχθύ και Καρκίνε, επιδίωξε ερωτικές στιγμές, ξέχνα ρεαλιστικές ωμότητες και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς.

Αιγόκερε, Ταύρε και Παρθένε, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει μια εσωτερική ανακατάταξη, πετώντας τις τοξικές σκέψεις στα σκουπίδια.

Υδροχόε και Λέοντα, μάθε να δαμάζεις τα πάθη σου. Μην αντιδράς εγωιστικά όταν κάτι δεν γίνεται, όπως το θέλεις και υπολόγισε και τους άλλους.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, τραβάς τα πράγματα στα άκρα αλλά μπλοφάρεις συνεχώς, με την ελπίδα να σου βγει σε καλό. Αν δεν σου βγει, χρειάζεσαι οπωσδήποτε έτοιμη εναλλακτική.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου