Της Σπυριδούλας Τριάντου - Εφημερίδα Freddo

Όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή της ο νεαρός επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανίζεται μαζί του.

Πρόσφατα βρέθηκαν σε θεατρική πρεμιέρα και μετά το τέλος της περπατούσαν αγκαλιά στον δρόμο, ενώ σταματούσαν συχνά και φιλιούνταν! Κάποια στιγμή θέλησαν να μοιραστούν μια όμορφη στιγμή τους με τους φίλους τους στα social media και έτσι πόζαραν προσπαθώντας να βγάλουν μια selfie!

Ο κόσμος που περνούσε τους κοιτούσε με θαυμασμό, ενώ εκείνοι συνέχιζαν να ποζάρουν αγκαλιά! Τελικά, τα κατάφεραν, έβγαλαν τη φωτογραφία που τους άρεσε και την «ανέβασαν» στο Instagram!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περσινό καλοκαίρι στη Μύκονο και από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν πως μεταξύ τους υπήρχε χημεία και μια έλξη… διαφορετική. Η επιμονή του Φίλιππου, η γλυκύτητά του, αλλά και το πόσο πολύ αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες ήταν κάποια από τα στοιχεία που κέρδισαν την ηθοποιό.

Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος είναι 31 ετών και η οικογένειά του διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, το «Κιβωτός», στον Ορνό. Για τον λόγο αυτό ο νεαρός και γοητευτικός άντρας έξι μήνες τον χρόνο βρίσκεται στο Nησί των Aνέμων και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, ενώ τον χειμώνα βρίσκεται στην Αθήνα, στα γραφεία του, και ασχολείται επίσης με το ξενοδοχείο. Μάλιστα, η οικογένεια θέλει να επεκταθεί επιχειρηματικά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Έτσι, το περσινό καλοκαίρι η ταλαντούχα ηθοποιός πέρασε τις διακοπές της στη Μύκονο, για τρεις μήνες. Είχε πολλή ανάγκη από διακοπές και ξεκούραση, γιατί, όπως είχε δηλώσει την περίοδο εκείνη, τον περασμένο χειμώνα είχε κουραστεί πολύ, με αποτέλεσμα να πάθει υπερκόπωση.

Επίσης είχε πει πως για επτά ολόκληρα χρόνια δεν πήγαινε διακοπές, καθώς δούλευε στο θέατρο και σε μια καθημερινή σειρά επί μια πενταετία και είχε φτάσει στα όριά της.

Με το που επέστρεψε στην Αθήνα, άρχισαν οι φήμες που έκαναν λόγο για επικείμενο γάμο…

Η ηθοποιός φέτος ντύνεται νύφη για δύο σειρές στο Mega, το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» και τη «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», όμως στην προσωπική της ζωή δεν σχεδιάζει ακόμη να φορέσει νυφικό… 

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε παραδεχθεί πως σκέφτεται το μέλλον με τον σύντροφό της -άλλωστε, για αυτό είναι και μαζί του-, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουν συζητήσει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι έχουν ταιριάξει πολύ και πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους δείχνουν ευτυχισμένοι!