Ανυπομονείς, βιάζεσαι και κάνεις τα πάντα γρήγορα.

Σελήνη στον Κριό σύνοδο με Ουρανό στις 9.15 π.μ.

Δήλωσε τις προτεραιότητές σου

Σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου νιώθοντας έτοιμος/η να αναλάβεις δράση. Ανυπομονείς, βιάζεσαι και κάνεις τα πάντα γρήγορα.

Η αναβλητικότητα που επικρατεί σε ενοχλεί πάρα πολύ σε σημείο να εκνευρίζεσαι και να αισθάνεσαι σαν ψάρι έξω από το νερό.

Υπομονή δεν υπάρχει παρά μόνο θέληση και ενέργεια που σκορπίζεις παντού.

Σελήνη στον Κριό τρίγωνο με Αφροδίτη στις 4.39 μ.μ.

Η φωτιά μέσα σου λιώνει κάθε παγόβουνο

Το μεσημέρι σου πρόκειται να είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο, τολμηρό, ενθουσιώδες.

Κανόνισε σήμερα να συναντηθείς με καλούς φίλους, να αλητέψεις, να ξεδώσεις, να μοιραστείς γενικά με όποιον επιθυμείς όμορφες στιγμές, μακριά από προβλήματα.

Το φλερτ κυριαρχεί, το παιχνίδι και η ανεμελιά. Ζήσε το όπως και όσο μπορείς καλύτερα.

Σελήνη στον Κριό τετράγωνο με Ερμή στις 4.46 μ.μ.

Θέλω να ξεμπερδεύω αμέσως με ό,τι με ενοχλεί

Παράλληλα με τον ενθουσιασμό και την υπερδιέγερση που σε διακατέχουν, μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και στις συναναστροφές σου.

Πιθανά να διαφωνήσεις με τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, να έχεις πολλές απαιτήσεις ή να κολλάς σε ένα σχέδιο που θέλεις να ακολουθήσεις.

Αν αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, μην ανησυχείς, γιατί δεν έχεις καμία διάθεση να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου. Παραβλέπεις εύκολα τα πάντα προκειμένου να περάσεις καλά.

Κριέ, πάρε αμπάριζα και βγες σε μια μέρα που σου ανήκει. Κάνε αυτό που θέλεις και κοίτα να το απολαύσεις και όχι να καείς από τη φλόγα του.

Ζυγέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, μετρίασε το πάθος σου σήμερα χωρίς να χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Λεπτή η ισορροπία αλλά πρέπει να ακροβατήσεις.

Υδροχόε, Δίδυμε, Λέοντα και Τοξότη, μια συναρπαστική μέρα σε περιμένει. Βγες έξω, επικοινώνησε, ερωτεύσου και ερωτοτρόπησε.

Ταύρε, Ιχθύ, Παρθένε και Σκορπιέ, αν ενοχλείσαι από τους γρήγορους ρυθμούς των άλλων, δεν έχεις πολλές επιλογές. Ακολούθα και άσε να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός τους.

Το parapolitika.gr σου εύχεται να έχεις ένα ξεχωριστό Σάββατο χωρίς έγνοιες και αρνητικές σκέψεις, παρά μόνο θάρρος, τόλμη και ξενοιασιά.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου