Μπορεί να ήταν λιγότερες και φθηνότερες από κάθε άλλη χρονιά (λόγω οικονομικής κρίσης και κλεισίματος περιοδικών), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και πιο ξενέρωτες. Ώρα να τους αποτίσουμε το φόρο τιμής που τους αξίζει.

21, Η Δούκισσα Νομικού

Η φωτογράφηση της για το Nitro Φεβρουαρίου που κινήθηκε και πάλι στο γνωστό της μοτίβο ‘λίγο μπικίνι, λίγο κορμάκι και πολύ ατμόσφαιρα’.

 

20, H Ιωάννα Ντεντή γδύνεται Τούρκικα

Την γνωρίσαμε από το Next Top Model. Δεν κέρδισε το κοινό,  αλλά οι σχεδιαστές πολύ εκτίμησαν την κατατομή του προσώπου της. Για αυτό και δουλεύει non stop. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία, όπου και έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το περιοδικό Stalk. Παρότι editorial μόδας  είναι –όπως βλέπετε- πολύ πιο αποκαλυπτικό από την αντίστοιχη φωτογραφησή της για το Status Φεβρουαρίου.

 19, Η Playmate που κανείς δεν εκτίμησε

Από τις 12 φωτογραφήσεις του Playboy αυτή που ξεχωρίζει με διαφορά είναι της Ηρώς Λεγάκη, Playmate 2011. Ενώ άξιας αναφοράς είναι και η αντίστοιχη με την Βάσω Βιλέγκας, το πρώτο Ασιατικής καταγωγής εξώφυλλο σε ελληνικό περιοδικό. 

 18, Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βαστάει τοίχο

Το Next Top Model που αγαπήσαμε και αξίζει πολύ μεγαλύτερης δημοσιότητας από ότι έχει μέχρι τώρα λάβει.

 17, Η αποκάλυψη της Σεράινας

Είναι η Ελβετικής καταγωγής νικήτρια του Next Top Model.

 16, Η πρώτη και τελευταία φορά της Υβόννης Μπόζνιακ

Πιστό στην παράδοσή του να βγάζει ένα σέξι εξώφυλλο κάθε Αύγουστο, το Status επέλεξε την Υβόννη του Ρέμου. Δεν συζητήθηκε όσο θα περίμενε κανείς, ούτε την πιστέψαμε όταν δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει, αλλά –παρόλαυτα- δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα.

 15, Το τρίπτυχο της Νατάσσας Λυμπερίδου

Η Νατάσα επικεντρώθηκε στο να πάρει επιτέλους το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο. Για αυτό και μας χάρισε μόλις τρεις φωτογραφήσεις.

 

14, H Όλγα Φαρμάκη στο ελικόπτερο

Μετά από 21 ακριβώς χρόνια το Max μας άφησε χρόνους. Πως θα μπορούσαμε, να μην συμπεριλάβει την Όλγα Φαρμάκη του τεύχους Μαίου, με τίτλο ‘Πετάξαμε μαζί της στα 10.000 πόδια’.

 13, Η σπάνια σέξι πλευρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το κορίτσι από την Πάτρα στέφθηκε με συνοπτικές διαδικασίας Μις Ελλάς με σκοπό να έχουμε αξιοπρεπή εκπροσώπηση στα Μις Υφήλιος.. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν μπορούμε να την ξεσάσουμε ..

 

12, H Καλομοίρα γεμίζει φουλ το μπικίνι της

Ευχάριστη Αυγουστιάτικη έκπληξη η παρουσία της Καλομοίρας στο εξώφυλλο του Nitro.

 

11, Η Κρυστάλλια επιτέλους ενέδωσε

H κοκκινομάλλα που αγαπήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη το 2011, με φιλότιμη προσπάθεια.. με λευκό μπικίνι και ανάλογο ύφος.

 10. Οι δυο όψεις της Χρύσας Δρακάκη

Η κοπέλα αξίζει περισσότερα από αυτά που έχει κερδίσει.

 9, Η μεταμόρφωση της Σάσας Μπάστα

Συνεπής στην απόφαση της να κάνει λίγα και καλά πράγματα, η Σάσα  μας έφτιαξε την διάθεση

http://www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2011/12/sasa-basta-playboy-greece-1.jpg
 

8, H Όλγα Φαρμάκη σε Βαλκανική περιοδεία

Το Ολγάκι μας γίνεται και επίσημα η πρώτη ξενιτεμένη μας μοντέλα που σκοράρει σέξι εξώφυλλο σε ξένο περιοδικό, συγκεκριμένα αυτό του Ρουμάνικου Playboy του τεύχους Σεπτεμβρίου.

 

7, Το ντεμπούτο της Σίσσυς Χρηστίδου

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, απέφευγε τις σέξι φωτογραφήσεις σαν τον διάολο. Μέχρι την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το Nitro Ιουλίου που υπενθύμισε σε όλους ότι πέρα από σύζυγος και μανούλα, η Σίσσυ παραμένει μια βέρα Θεσσαλονικιά. 

 6, Η Νικολέτα Ράλλη έχει καλή μνήμη

Το αντρικό κοινό την έχει αποθεώσει σε κάθε φάση της καριέρας της.

 

5, Η γυμνή επιστροφή της Χριστίνας Κολέτσα

Ενάμιση και βάλε χρόνο μετά την τελευταία της φωτογράφηση, η Χρίστινα αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερη. Εντελώς μηχανόβια

4, Η τραγουδίστρια με τους κοιλιακούς από πέτρα

Κόλαση του Δάντη είναι ο μόνος τρόπος να χαρακτηρίσεις την φωτογράφηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που πρωτογνωρίσαμε στο X-Factor. Με ισιωμένο μαλλί και άγρια διάθεση το κορίτσι από το Μενίδι αποδεικνύει πως διαθέτει με διαφορά το πιο γυμνασμένο σώμα στην Ελλάδα.

3, H ενηλικίωση της Κατερίνας Σκουρλή

Η Miss Young 2009, στα 21 της, έδωσε μια εντελώς άλλη διάσταση στο Αυγουστιάτικο Nitro

2, Η Έλενα Παπαβασιλείου την είδε Baywatch

Το κορίτσι έκανε αυτή την αναπάντεχη φωτογράφηση στο Nitro με το κόκκινο μαγιό του Baywatch.

1, Η Ελεονόρα Μελέτη καβάλα στο General Lee

Χωρισμένη, αδύνατη και αποφασισμένη να μας πετάξει τα μάτια έξω. Αυτό ήθελε και αυτό κατάφερε η Ελεονόρα με τη καλοκαιρινή φωτογράφηση στο Nitro.