Ο νευρολόγος Ogi Ogas αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Huffington Post ότι οι στρέιτ άντρες όταν βλέπουν τσόντες ενδιαφέρονται πολύ για το όργανο του πορνοστάρ:

«Σύμφωνα με τους αριθμούς μπορούμε να πούμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τους ετεροφυλόφιλους που βλέπουν πορνό στο ίντερνετ, εστιάζει την προσοχή του στο πέος του πρωταγωνιστή. Το ποσοστό είναι πραγματικά τεράστιο.»

Ο Φόβος του Πέους...

Παρόλα αυτά κάθε φορά που ο Ogi Ogas αναφέρει αυτό το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο δημοσίως σχεδόν κανένας άντρας δεν επιβεβαιώνει το γεγονός ότι κοιτάζει το πέος του πορνοστάρ. Πάντως ανωνύμως υπάρχουν αρκετοί τύποι που ομολογούν ότι ναι, το μάτι τους πέφτει πολύ στο όργανο. Άλλωστε εδώ που τα λέμε θα ήταν και αφύσικο σε μια τσόντα να μην κοιτάζεις καθόλου το πέος του άντρα, τη στιγμή που τα πλάνα που γίνονται σε αυτό είναι πάμπολλα.

Αυτό φυσικά που κάνει εντύπωση σε όσα αναφέρει ο νευρολόγος Ogi Ogas είναι το γεγονός ότι αρκετοί άντρες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το κόμπλεξ που έχουν για το αντρικό όργανο και γενικά για το αντρικό γυμνό. Μήπως τελικά ο περίφημος «Φόβος του Πέους» ταιριάζει περισσότερο στους άντρες παρά στις γυναίκες;

Ο Ogi Ogas είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου «A Billion Wicked Thoughts: What the Internet Tells Us About Sexual Relationships».