ΠΕΡΙΕΡΓΑ
01.02.2017 22:52
Μαριδάκι με ούζο
<p>Μια πανεύκολη συνταγή για το τραπέζι σας</p>

Υλικά
Μαριδάκι 500 γρ
Ούζο 1 σφηνάκι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Οδηγίες
Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν.
Τα ραντίζουμε με το ούζο ,τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο ζεστό λάδι.
Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα αλατίζουμε κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.