Αυγά μαγειρεμένα σε λιωμένη φέτα
<p>Ένα φοβερό πρωινό!</p>
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτοντας ταυτόχρονα το θυμάρι για να πάρει άρωμα.
Ρίχνουμε τη φέτα στο τηγάνι θρυμματισμένη και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει τη βάζουμε σε ένα πήλινο ατομικό σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αυγά.
Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνουν τα αυγά.
Αποσύρουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη…