Ελληνίδα μοντέλο, φίλαθλος και πασίγνωστο Playgirl με υπέροχο κορμί και θεσπέσια οπίσθια δηλώνει αχόρταγη στο κρεβάτι, ενώ μεγάλη της φαντασίωση είναι το σεξ στο αεροπλάνο!

Έχει ύψος 1.80 μ. και τον απαραίτητο αέρα, που όταν περάσει από δίπλα μας, σίγουρα θα την κοιτάξουμε. Ο λόγος για την Ανδρεανή Τσάφου  που αναδείχθηκε Playgirl το 2010 και είχε γίνει μούσα του Τζόρτζιο Αρμάνι.

Η καταγωγή της είναι από την Καλαμάτα και σε παλαιότερη συνέντευξη της αναφέρθηκε και στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

«Εγώ, όταν φοράω αυτή τη στολή (της νοσοκόμας), φαντασιώνομαι τρελά! Βέβαια, θα προτιμούσα να σχεδιαστούν πιο sexy και κομψές στολές» είχε πεις δίχως να αφήσει περιθώρια για πυρομανίες.

Στην ερώτηση, τι θα έκανες στο κρεβάτι για να τρελάνεις έναν άντρα απάντησε χωρίς περιστροφές: «Τα πάντα! Όλα επιτρέπονται, και διαθέτω αρκετή φαντασία... Ένα είναι σίγουρο: θα φύγει πέντε κιλά ελαφρύτερος. Μόνο στο σεξ φτάνω στα άκρα. Και για να δει κάποιος το πιο τραβηγμένο πράγμα, θα πρέπει να είναι μαζί μου την ώρα που κάνω σεξ...».
 
Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε σημείο να κάνει στριπτίζ άντρα: «Τις περισσότερες φορές, όμως, τον φέρνω σε τέτοιο σημείο, που δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά, γιατί μου ορμάει και μου το κόβει».
 
Όσο για την πιο «καυτή» της φαντασίωση δήλωσε ότι: «Θα ήθελα να κάνω σεξ σε αεροπλάνο. Τα κενά αέρος σε συνδυασμό με το σεξ φαντάζομαι ότι σε κάνουν να πετάς με όλη τη σημασία της λέξης».

Αυτό όμως που μας έκανε να νιώσουμε ότι αυτό το σέξι κορίτσι έχει αυτογνωσία ήταν η απάντηση της στην ερώτηση για το πιο δυνατό της σημείο: «Τα οπίσθια και τα ατέλειωτα πόδια μου τρελαίνουν τους άντρες. Θα το καταλάβουν όσοι παρατηρήσουν τις φωτογραφίες και βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει».

Μετά από άλα τα παραπάνω, απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν: