Τι χρειαζόμαστε:

2 φύλλα για πίτες
1 κιλό σπανάκι
1 ματσάκι μυρωδικά
λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
τυρί φέτα
λίγη κεφαλογραβιέρα
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι
προαιρετικά λίγο σουσάμι
λάδι για το ταψάκι

Πώς το κάνουμε:

Τσιγαρίζουμε το σπανάκι με τα μυρωδικά και το φρέσκο κρεμμυδάκι σε μια κατσαρόλα μέχρι να ''μαραθούν''.
Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε σε κυβάκια τη φέτα και την κεφαλογραβιέρα και τα ρίχνουμε στο σπανάκι.
Χτυπάμε ένα αυγό με αλάτι και πιπέρι και το ρίχνουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά.
Στρώνουμε το μείγμα πάνω στο πρώτο φύλλο στο ταψί και έπειτα σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Χαράζουμε την πίτα και ρίχνουμε λίγο σουσάμι αν θέλουμε.
Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο γύρω στη μια ώρα μέχρι να ροδίσει το φύλλο.