Υλικά

Μοσχαράκι κομμένο σε κυβάκια 1 κιλό
Μελιτζάνες περίπου 5
Ρεγκάτο τριμμένο
Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 μεγάλα
Ψιλοκομμένο ντοματάκι 1 Κονσέρβα
Δάφνη 3 φύλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Καννέλα

Οδηγίες

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το κρέας και ρίχνουμε τα μυρωδικά και την ντομάτα.
Το μαγειρεύουμε τόσο Όσο να είναι πολύ μαλακό .
Έχουμε τηγανίσει τις μελιτζάνες και μόλις κρυώσει το κρέας τυλίγουμε κάθε κομμάτι κρέας με μία λωρίδα μελιτζάνας. Τα πιάνουμε με οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω το ζουμί από το κοκκινιστό  και το τριμμένο τυρί.
Το ψήνουμε στον φούρνο περίπου για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.