Το πιο υγιεινό σάντουιτς είναι, μα πιο άλλο;; Η φρατζόλα με φέτα και ντομάτα ! Δείτε πως θα το φτιάξετε:

Υλικά : 
1 γωνία από ψωμί φρατζόλα 
1 ώριμη ντομάτα 
Τυρί φέτα 
Λίγο ελαιόλαδο 
Αλάτι, ρίγανη 

Ετοιμασία: Στην αρχή αδειάζουμε τη γωνία από τη ψύχα της, προσέχοντας να μην τρυπήσουμε τη κόρα της φρατζόλας. Τρίβουμε στον τρίφτη τη ντομάτα και μετά στο χυμό της προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, το αλάτι, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο. Τέλος, γεμίζω την άδεια γωνία με το μείγμα της ντομάτας. 

Παραλλαγή: Με τα ίδια υλικά αλλά σε σάντουιτς. Ετοιμάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο ελαιόλαδο με ρίγανη και λίγο αλάτι. Παίρνουμε δυο φέτες ψωμί και ανάμεσα βάζουμε τυρί βουτηγμένο σε λαδορίγανη και ντομάτα σε φέτες ,βουτηγμένη και αυτή στη λαδορίγανη. Για όσους προτιμούν πιο… πικάντικες γεύσεις μπορούν να προσθέσουν λίγες ροδέλες καυτερής πιπεριάς.