Κοτόπουλο με φρέσκο θυμάρι, μανιτάρια και μουστάρδα
<p>Ένα υπέροχο πιάτο</p>
ΥΛΙΚΑ
2-3 φιλέτα κοτόπουλου
300 γρ. μανιτάρια λευκά
1 κρεμμύδι
Φρέσκο θυμάρι
4-5 κ.σ. μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
3 λεμόνια
1 ζωμό κότας
500 ml νερό
1 σκ. σκόρδο, Ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φιλέτο σε κομμάτια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε μια σκελίδα σκόρδο, την αφαιρούμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο, του δίνουμε χρώμα και σβήνουμε με κρασί. Ρίχνουμε το ζωμό και το νερό και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Μετά, βάζουμε τη μουστάρδα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Σε ένα άλλο τηγάνι, σοτάρουμε με λίγο λάδι το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, μέχρι να καραμελώσουν. Στη συνέχεια, τα προσθέτουμε στο κοτόπουλο και ολοκληρώνουμε με χυμό λεμονιού, προσθέτουμε τα μανιτάρια και το χυμό λεμονιού.