Κριός

Ή θα επιλύσετε ένα σημαντικό προσωπικό σας ζήτημα, ή θα το αφήσετε να διαιωνίζεται και να σας ταλαιπωρεί. Δυσκολεύεστε να πάρετε τις πρέπουσες αποφάσεις ιδιαίτερα αν αυτές περιλαμβάνουν και τρίτα πρόσωπα. Ο γόρδιος δεσμός όμως οδηγεί σε ακόμα περισσότερα αδιέξοδα με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ψυχική σας ηρεμία. Βρείτε κάποια έξυπνη λύση.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σας σχέδια εξακολουθούν να απορροφούν τη σκέψη σας. Βρίσκετε όμως τρόπο να προγραμματίσετε τις επόμενες ενέργειες και προσεγγίσεις σας και αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία. Αισθηματικά η σταθερότητα είναι το κύριο ζητούμενο και σήμερα τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται ευνοϊκότερα για σας.

Δίδυμοι

Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και κρίνετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους κάπως επιπόλαια αλλά και εκ του ασφαλούς, αφού ξέρετε ότι δεν αλλάζουν τα αισθήματά τους απέναντί σας. Διαλέξτε άλλο τομέα για να ξεσπάσετε και μια καλή ιδέα θα ήταν να διασκεδάσετε με ανθρώπους που συνδέεστε κοινωνικά. Η διάθεσή σας σήμερα είναι μεταβλητή γι αυτό όμως δεν φταίει ούτε κανείς, ούτε κάποιος άλλος συγκεκριμένος άνθρωπος.

Καρκίνος

Η Σελήνη  στο ζώδιό σας, ρίχνει φως στις αθέατες πλευρές του χαρακτήρα σας και σας επιτρέπει να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, ή να περάσετε απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Όσοι βρίσκεστε στην εργασία σας μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις επαφές σας και να εκμεταλλευτείτε κάποια σχετική χαλαρότητα που επικρατεί για να ετοιμάσετε τις επόμενες κινήσεις και επαφές σας.

Λέων

Οι προσωπικές σας ανάγκες και η διαχείριση των οικονομικών σας έρχονται με κάποιο ανορθόδοξο τρόπο στο προσκήνιο και καλείστε να στηρίξετε ανθρώπους και επαγγελματικές επιλογές. Όσοι ασχολείστε με την τεχνολογία θα πρέπει να κάνετε κάποιο είδος φροντιστηρίου σε κάποιους που δεν είναι του επιπέδου σας, αλλά πρέπει να δώσουν άμεση λύση σε κάποιο σχετικό πρόβλημα.

Παρθένος

Είστε τόσο επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας, όσο και επινοητικοί με τις κάθε είδους σχέσεις σας.  Οι εναλλαγές των γεγονότων ή των ειδήσεων που θα ακούσετε σας αναγκάζουν να πάρετε θέση σε λεπτά ζητήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες και καθησυχαστικοί. Μια επαγγελματική πρόταση αναπτερώνει το ηθικό σας.

Ζυγός

Η επιθυμία για επικοινωνία ή συναναστροφή έρχεται σε αντίθεση με την εξάρτησή σας από κάποιους ανθρώπους. Φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει και μη διακινδυνεύετε να βρεθείτε μακριά από τους στόχους σας για ένα καπρίτσιο. Έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι με τα επιτεύγματά σας, γι αυτό, δεν χρειάζεται να καταφύγετε τώρα σε κανενός είδους υπερβολή στη συμπεριφορά σας.

Σκορπιός

Ο Άρης στο ζώδιό σας είναι υπεύθυνος για κάθε είδους βιαστική σας κίνηση σε όλους τους τομείς. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε δικούς σας ανθρώπους και ιδιαίτερα προς την οικογένεια, που δείχνει να περιμένει κάτι από εσάς. Οι αλλαγές δεν ευνοούνται, αντίθετα αν δείξετε στωικότητα και υπομονή, σύντομα θα επιστρέψουν όλα στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Τοξότης

Η μέρα σας προειδοποιεί για τις επερχόμενες αλλαγές στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Σήμερα έχετε πολλές εναλλακτικές σκέψεις, πολλές φαεινές ιδέες και πολλές ευκαιρίες για να κάνετε βαθιές τομές στην καθημερινότητά σας και να υποστηρίξετε καλύτερα τα σχέδιά σας για το μέλλον. Ένα μολύβι και ένα χαρτί θα ενισχύσουν τη μνήμη σας γι αυτές σας τις αποφάσεις όταν χρειαστεί.

Αιγόκερως

Χρειάζεται να καταβάλλεται μεγαλύτερη προσπάθεια σήμερα για να γίνουν κατανοητές οι απόψεις σας, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Εσείς εργάζεστε με συνέπεια, αποφασιστικότητα και διορατικότητα, αλλά τώρα, σε περίοδο διακοπών, κάποιοι αδυνατούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αντιστοιχούν. Κρατήστε τα σχέδιά σας για να επανέλθετε σε εύθετο χρόνο.

Υδροχόος

Επειδή λειτουργείτε πυροσβεστικά σε περιόδους κρίσης, οι άλλοι επιδιώκουν την συναναστροφή σας. Φροντίστε όμως να απομακρύνετε εκείνους οι οποίοι το έχουν βρει σκοινί – κορδόνι και δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Χαρίστε στον εαυτό σας ξεκούραση, ηρεμία και αποσύνδεση από τις κάθε είδους ενοχλήσεις. Πώς;  Μα με τρόπο ταχυδακτυλουργικό φυσικά!

Ιχθείς

Ο Ήλιος με τον Κρόνο δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σκηνικό σήμερα για εσάς. Είστε στα πρόθυρα να επιχειρήσετε ιδιαίτερα βαθιές τομές στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, όμως τίποτα δεν μπορεί να βελτιωθεί εντός εικοσιτετραώρου.  Επιφανειακά, υιοθετήστε ήρεμη και αισιόδοξη συμπεριφορά, υπογείως όμως, συνεχίστε τις έρευνες για την ανεύρεση της καταλληλότερης διεξόδου.