Κατάφερε να καταρρίψει κάθε κλισέ που έχουν δημιουργήσει οι περισσότεροι στο μυαλό τους για την ημέρα του γάμου όταν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα στην εντέλεια .

Ο λόγος για τον άνδρα της φωτογραφίας που ταξίδεψε αεροπορικώς από το Σαν Φρανσίσκο για να πάει να κάνει το γάμο των ονείρων του στην Ισλανδία, αλλά βρέθηκε ξαφνικά χωρίς τα πράγματά του και χωρίς καν το γαμπριάτικο κοστούμι του, αφού οι βαλίτσες χάθηκαν στη διαδρομή. \

Έτσι βρέθηκε χωρίς γαμπριάτικο κοστούμι στο γάμο του, που είχε σαν αποτέλεσμα να φωτογραφηθεί πλάι στη νύφη μόνο με τις κάλτσες του, ένα t-shirt, ένα μποξέρακι και ένα μπλουζάκι που έγραφε «Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά της Delta Airlines», ανέφερε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας την φωτογραφία στο Reddit προσθέτοντας στη συνέχεια: «Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines».

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, ενώ για την ιστορία οι αποσκευές του εντοπίστηκαν μετά από μέρες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκαν εκεί.