Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι υπάρχει η καλοκαιρινή άδεια, η αναρρωτική, η μητρότητας κ.α. 

Ωστόσο, Σουηδική εταιρία με έδρα την Μεγάλη Βρετανία δημιούργησε μια νέα, την άδεια αυνανισμού!

Μετά από πρωτοποριακή έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων «Lelo» αποφάσισε να δώσε κάποιες μέρες παραπάνω άδεια στους εργαζομένους της, προκειμένου να μπορούν να... αυνανιστούν με την ησυχία τους χωρίς να έχουν και το άγχος της δουλειάς.

Έτσι, αποφάσισε να τους δώσει τέσσερις μέρες παραπάνω τον χρόνο, προκειμένου να μπορούν να αυτοϊκανοποιηθούν. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι η διάθεσή τους θα βελτιωθεί και στη συνέχεια θα μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στη δουλειά.

Προκειμένου να φτάσει στην συγκεκριμένη απόφαση, η εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων διεξήγαγε έρευνα σε 2.000 Βρετανούς, όπου στην ερώτηση τι είναι αυτό που τους κάνει χαρούμενους το 78% απάντησαν οι οργασμοί.

Μάλιστα το 66% είπε οτι αποδίδει καλύτερα στην δουλειά του μετά από οργασμούς, ενώ το 40% πιστεύει ότι είναι πιο παραγωγικό ακόμα και μία εβδομάδα μετά από καλούς οργασμούς.

Ο εκπρόσωπος της LELO UK, Rachael Nsofor μιλώντας για την απόφαση της εταιρίας, είπε: «Το να είναι κάποιος γεμάτος και ικανοποιημένος σεξουαλικά, είναι κάτι που εδώ στην εταιρεία μας πιστεύουμε οτι είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Μετά τα αποτελέσματα της έρευνας, είμαστε ευχαριστημένοι που ανακοινώσαμε ότι προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας την ευκαιρία να πάρουν τέσσερις μέρες άδεια το χρόνο. Ελπίζουμε να τις χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να… εξερευνήσουν την ευτυχία τους και να έρθουν την επόμενη μέρα στην δουλειά, γεμάτη και χαρά και έτοιμοι να γίνουν παραγωγικοί».