Αυτή τη φορά, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο γοητευτικός σταρ βρήκε το κορίτσι που μπορεί να τον δέσει. Ο λόγος για τη μόνιμη σύντροφό του τους τελευταίους μήνες -από τον Απρίλιο- Κέλι Ρόρμπαχ (Kelly Rohrbach). Η Ρόρμπαχ είναι μοντέλο -από αυτά που φωτογραφίζονται με μαγιό για το Sports Illustrated.

Πέρα από τα προφανή -και εντυπωσιακά- προσόντα της, η Ρόρμπαχ είναι κορίτσι από σπίτι, αφού ο πατέρας της είναι ευκατάστατος οικονομολόγος και έχει εκτός από επιτυχίες στο μόντελινγκ, πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζταουν.

Είναι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος, καθώς αγαπά διάφορα σπορ κι έχει αδυναμία στο γκολφ, παράλληλα είναι και πολύ χαλαρή. «Δεν υπάρχει τίποτα που να με προσβάλλει» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς την προσεγγίζουν οι άντρες. «Τα βρίσκω όλα αστεία για να είμαι ειλικρινής».

Έκανε τα πρώτα της βήματα στη σόου μπιζ ως ηθοποιός με ρολάκια σε σειρές όπως το «Two and a half men», τελικά όμως αφοσιώθηκε στο μόντελινγκ, μέσω της οποίου γνώρισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Μένει να φανεί αν πράγματι της αφοσιώθηκε.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τη σε φωτογραφίες "κολασμένες":