Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο θέμα του ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα περιοδικά, αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Η γνώμη της για το ρετούς:

«Δεν έχουμε κέρατα στο κεφάλι, κυτταρίτιδα έχουμε. Επίσης, έχω δει άντρες live και μετά τους έχω δει στα περιοδικά με τα μαγιό. Δεν είναι ίδιοι, πίστεψέ με. Μην το λέμε μόνο στις γυναίκες. Φεύγουν οι κοιλίτσες... Και καλά κάνουν. Απλά μην το λέμε μόνο για γυναίκες, αυτό θέλω να πω», δήλωσε η 44χρονη τραγουδίστρια που έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου 1970.

Οι αισθητικές επεμβάσεις:

«Κάποια στιγμή θα το κάνω, υποθέτω. Δεν ξέρω, φοβάμαι πάρα πολύ να πειράξω το πρόσωπό μου. Έχω κάνει κι εγώ bottox στο παρελθόν, πολύ ελαφρύ, επειδή θέλω να έχω έκφραση στο πρόσωπο. Ακόμα και αυτό το λίγο, ένιωθα ότι με μεγάλωνε. Δεν μπορώ να βλέπω το μέτωπο ακούνητο. Το θεωρώ αφύσικο. Νομίζω πραγματικά ότι είναι καλύτερα μια γυναίκα να έχει φυσικό αποτέλεσμα, πάρα να είναι αγέλαστη και ακίνητη. Πιο νέα δείχνει έτσι. Νομίζω ότι αυτό θα τη μεγαλώνει- και αυτό έβλεπα και σε μένα».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε και ορισμένες πειραγμένες φωτογραφίες, για να δούμε τις διαφορές