Ο λόγος για την Αγγλίδα Ντανιέλα Ουέστμπρουκ, (Danniella Westbrook) που έχει γεννηθεί στις 5 του Νοέμβρη του 1973, γνωστή από τη συμμετοχή της στη βρετανική σαπουνόπερα "Eastenders" και τον 21χρονο σύντροφο της, Τζουντ Μουρ, που της έβγαλε το μπικίνι σε παραλία της Μαγιόρκα!

Η ιστορία της Danniella Westbrook είναι μεγαλύτερη από την ιστορία της Ελλάδας, αφού τα έχει κάνει όλα στη ζωή της. Έχει παντρευτεί δυο φορές, έχει δυο παιδιά, είναι χωρισμένη και παλαιότερα είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για την σχέση της με την κοκαΐνη που της δημιούργησε πλείστα όσα προβλήματα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι γλίτωσε από του χάρου τα δόντια το 1998 μετά από ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα που την πέταξε έξη από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με την απίστευτη ταχύτητα των 160 χιλιομέτρων, και την έκαναν να κάνει πολλές πλαστικές εγχειρήσεις στο πρόσωπο για να διορθωθούν τις παραμορφώσεις που προκληθήκαν από αυτό.

Όσο για το "στητό" της στήθος δεν γνωρίζουμε εάν είναι φυσικό ή το νυστέρι του χειρουργού πέρασε και από αυτό το σημείου του κορμιού της.

Τώρα τα έχει με τον πιτσιρικά και φαίνεται η σχέση αυτή να την κρατάει συνεχεία ανανεωμένη.

Δείτε και μερικές παλιότερες φωτο στην παραλία topless

Δείτε ακόμα:

H σέξι Danniella Westbrook είναι εδώ (ΦΩΤΟ)